torstai 8. lokakuuta 2015

R.I.P. FASHION KILLS FAST

NEW WEBPAGE COMING SOON!
Uudet tuulet puhaltelevat suuntaani syksyn mukana. Olen jo pitkään suunitellut avaavani omat nettisivut ja vihdoinkin suunitelmani ovat toteutuneet. Aijon silti bloggailla elämästäni, muodista, kauneusvinkeistä, matkustamisesta ja muusta mukavasta. 
En ole vielä päättänyt tarkkaa sivujen julkaisu aikaa, mutta kuulette siitä heti ensimmäiseksi täällä tai Instagrammissani. Eli vielä tulee pari postausta tänne ennen kuin FKF lopettaa lopullisesti. 

//New things are coming my way and I'm finally opening my own website. It's still going to be a blog about lifestyle, beauty, fashion, fitness, traveling and other stuff. I wan't to thank you all for following me all these years and hope that you will stick with me on my new journey. 

Haluan kiittää kaikkia lukijoitani näiden viiden vuoden jälkeen. Jotkut teistä ovat seuranneet Fashion Kills Fastiä jo alusta alkaen ja se jotain käsittämättömän upeeta. Toivottavasti kiinnostuksenne pysyy ja jatkatte uuden blogini seuraamista, josta löytyy jatkuvasti uutta sisältöä. 

Pssst... Käykäähän kurkkaamassa linkki!


3 kommenttia:

  1. Meneekö vielä kauan? Oon melkein joka päivä tullu kattoon et onko auki jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1.2.2016 oon ajatellu sen blogin avata :)

      Poista