torstai 11. kesäkuuta 2015

SUMMER HEAT ARVONTA


" Stadin ikimuistoisimmat yöttömät yöt ovat täällä taas, kun Summer Heat pärähtää käyntiin! Ylpeänä voimme julistaa, että tämän kesän Summer Heat avajaisia vietetään 13. kesäkuuta. Luvassa on yllätyksiä, jotain vanhaa, jotain uutta ja tietenkin sitä 
kuuminta heattia josta Vanhan kesäviikonloput tunnetaan! " Summer Heatit järjestetään joka perjantai ja lauantai Helsingin sydämessä Vanhalla Ylioppilastalolla 15 elokuuhun saakka. (Juhannuslauantaita lukuun ottamatta 20.6.)
Heatit ovat täydellinen tapa pitää hauskaa Helsingin kesäöissä. Vanhalta löytyy terassi, jossa voi tanssia aamuun asti, tilavat tanssilattiat sisällä ja paljon erilaisia VIP mahdollisuuksia niitä kaipaaville. 
Kuten ehkä jo tiedättekin Summer Heatin avajaiset ovat tänä viikonloppuna (13.6) lauantaina, joten jos on bilefiilistä tiedätte mihin mennä! Muistakaahan käydä tsekkailemassa Heattien FB-sivut, click!


Joka vuotinen kesän arvonta on täällä taas! Jälleen kerran teillä kaikilla 18-vuotta täyttäneillä on mahdollisuus voittaa VIP kesäpassi Summer Heat bileisiin koko kesäksi. VIP-kortti oikeuttaa ilmaisen sisäänpääsyn VIP jonosta avecin kanssa Heatteihin koko kesän sekä yläkerran VIP tilaan, josta saa mm. ilmaisia Magnum-jäätelöitä.
Osallistut kommentoimalla tähän postaukseen nimesi, s-postisi sekä ikimuistoisin kesäiltasi. Arvonta päättyy 16.6.2015 klo 00:00.

Jokaisen kesäillan tarina oli mukavaa luettavaa, mutta valitettavasti täytyi arpoa vain yksi voittaja ja tällä kertaa arpaonni osui Vilma Mäki nimisille henkilölle. Onneksi olkoon voittajalle (Muistathan tsekkailla mailia!) ja kiitos paljon osallistuneille. Lisää arvontoja tulossa pian, joten olkaahan tarkkana!

21 kommenttia:

 1. Viivi Röppänen, viivie@live.com
  Ikimuistoisia iltoja on monia, parhaita varmasti ne kun sää on hellinyt ja ystävien kanssa on voinut viettää ihania hetkiä ulkona yömyöhään asti.

  VastaaPoista
 2. Pinja Kyllönen
  pinjakyllonen@gmail.com
  Ikimuistoisin kesäiltani on eräs toissakesänä ulkona frendien kanssa ihan vain jutellen ja musiikkia kuunnellen viettämä ilta. :-)

  VastaaPoista
 3. Anna, anna.torronen@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäilta oli viime kesänä, kun juhlittiin poikaystäväni kanssa vuosipäivää. Syötiin hyvää ruokaa ravintolassa, käytiin syömässä magnum jäätelöt vanhalla ylioppilastalolla ja sen jälkeen mentiin katsomaan kaunista auringonlaskua<3

  VastaaPoista
 4. Kaisa Somerpalo
  kaisa.somerpalo@gmail.com
  ikimuistoisin kesäilta oli varmasti yksi vaihtovuoteni ilta, kun istuimme espanjalaisten ystävieni kanssa syöden paellaa ja juoden sangriaa ja tajusin, että ymmärrän kaiken mitä he puhuvat ja kuinka tärkeitä ja läheisiä meistä on tullut lyhyessä ajassa :)

  VastaaPoista
 5. Essi Ruotsalainen, essiwou@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäiltani oli varmasti päivänä jolloin sain painaa valkolakin päähäni. :)

  VastaaPoista
 6. Roosa Kurppa
  roosa.kurppa@edu.hel.fi
  Ikimuistoisia kesäiltoja on ollut paljon, mutta yksi parhaimmista oli viime kesänä kun olin juhannuksena parhaankaverini mökillä ja saunoimme ja juttelimme yömyöhään asti :-)

  VastaaPoista
 7. Nora Seppälä
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com
  Ylioppilasjuhlien jatkot ehdottomasti! Ihana päivä ja vielä ihanampi ilta :-)

  VastaaPoista
 8. Aino Uotila, bravetapro@gmail.com

  Mun ihanin ja ikimuistoisin kesäilta oli se, kun tavattiin poikaystävän kanssa ensimmäisen kerran oikeassa elämässä :~) Istuttiin Aleksis Kiven patsaalla juttelemassa aamun ensimmäisiin juniin asti.

  VastaaPoista
 9. Aura Ahonen
  aura-96@hotmail.com
  Viime kesänä Summer Heatissä juhlittiin parhaan kaverin synttäreitä pilkkuun asti ja mäkkärin autokaistalla nähtiin jo upea auringonnousu. Silloin oli kyllä kesäfiilis parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 10. Vilma Mäki, vilma.maki@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäilta, hmm.. niitä on aika monta! Mut yks on aika vahvasti mielessä, viime kesänä kun tapasin nykyisen poikaystäväni ja olin käymässä hänen luonaan. Oltiin ensin leffassa ja sen jälkeen hän vei meidät semmoselle kalliolle, mistä näki kaupunginvalot ihanasti ja istuttiin hiljaa vierekkäin illan hämärtyessä ja tuijotettiin kauas kaupunkiin, kuulostaa tosi kliseiseltä I know mut oli ihan parasta. :-)

  VastaaPoista
 11. Elli, en.kallunki@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäiltani on kesältä 2013 ystäväni kanssa, molempien ensimmäinen kesä täysi-ikäisenä. Tarkotuksena olin vain nähdä ja hengailla torin rannassa jätskiä ja mansikoita syöden nauttien auringosta ja hyvästä seurasta. Eksyimme kuitenkin kauppaan hakemaan viinipullon ja jatkamaan hengailua. Illalla päätimme lähteä extempore vielä baariin. Tanssimme, joimme ja nautimme ihanasta kesäillasta. Tanssimme pilkkuun asti, kotiin kävelimme avojaloin jalat kipeänä tanssimisesta, pitsalaatikko kädessä onnellisina ja nauttien lämpimästä kesäyöstä. Pitsan jäimme syömään koulun pihalle samalla kun aurinko alkoi jo nousta. Olo oli ihanan vapaa ja onnellinen 8) Tälläiset extempore baarireissut ovat aina parhaita! :)

  VastaaPoista
 12. Riina Alanenpää
  r.m.a.-96@hotmail.fi
  Ikimuistoisia kesäiltoja on vaikea laittaa tärkeysjärjestykseen, mutta yksi ikimuistoisimmista illoista on varmastikin viime vuoden Blockfesteiltä. Koko päivä oli mieletön, mutta ilta räjäytti totaalisesti tajunnan. Rakkaan ystäväni kanssa tanssimme, lauloimme ja pompimme viimeisen esiintyjän aikana itsestämme viimeisetkin energian rippeet pihalle - univaje nimittäin oli sen viikonlopun vakiovieras! Festareiden loputtua naurusta ja hyvästä olosta ei meinannut yön aikana tulla loppua ollenkaan. Mahtava meininki, uusia kokemuksia, ihania ihmisiä sekä rohkea ja itsensä ylittävä asenne loivat yhden elämäni ikimuistoisimmasta illoista! :)

  VastaaPoista
 13. Lotta Lehvilä, lotta.lehvila@elisanet.fi
  Ikimuistosista kesäilloista on ehditty nauttiin jo tänäkin kesänä, mutta kaikista mieltä lämmittävin muisto taitaa olla kesältä 2012 kun tanssittiin ystäväni kanssa hyvän musiikin ja uusien ihmisten keskellä pienissä rantakemuissa Italian lämmössä :)

  VastaaPoista
 14. sofiella_@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäilta oli ehdottomasti kaksi kesää sitten, kun vietimme kaveriporukalla mökkiviikonloppua, viikonloppuun kuului saunomista, uimista ja hauskan pitoa ;) Oli aivan mahtava viikonloppu! <3

  VastaaPoista
 15. Evelina Nykänen, evelinanykanen@hotmail.com
  Ikimuistoisin kesäilta oli viime kesänä kaverin mökillä. Istuimme katolla ja katsoimme tähtiä. Fiilis oli vaan törkeen hyvä.

  VastaaPoista
 16. Heidi, heidilaaksonen@windowslive.com
  Paras kesämuistoni on varmaankin parin vuoden takaiselta juhannukselta. Hyvän ystävän kanssa mökillä saunomista, uimista ja hyvää ruokaa. Lämpimän illan päätteeksi istuimme vielä ihastelemassa kauneinta auringonlaskua laiturilla ja tajusimme, kuinka hyvin meillä asiat onkaan tässä elämässä!

  VastaaPoista
 17. Anna marianna1 at luukku.com
  Loputon kesäilta mökkilaiturilla :)

  VastaaPoista
 18. Sissi Luoto
  sissi.luoto@gmail.com
  Viime kesänä koin ikimuistoisimman kesäiltani, tarkemmin sanottuna kesäyöni. Lähdettiin isolla kaveriporukalla Porvoon kauniiseen Jokirantaan istuskelemaan. Oli lämmintä, aivan tyyni sää ja juomat olivat yhtä kylmiä kuin alkukesän vesi. Istuttiin nurtsilla, kuunneltiin musiikkia, lauleskeltiin ja nautittiin keskiviikkoyöstä pieni jännitys takaraivossa, koska seuraavana päivänä oli töitä. Tutustuin myös uusiin ihmisiin ja tunnelma oli tiivis. Silloin tunsin itseni ihan jäätävän onnelliseksi.

  VastaaPoista
 19. Alisa Mäkinen
  alisa.makinen@hotmail.fi
  Viime kesänä nopeesti suunnattu mökkireissu parhaimpien ystävien kanssa. Kiireisen kesän keskellä sai levähtää hetken ja vain nauttia läheisten seurasta.

  VastaaPoista
 20. Selia Ahmed, seliaa_@hotmail.com
  Ikimuistoisiailtoja on paljon, mutta parhain oli ehdottomasti 6.7.2013. Oltiin itseasiassa mun kavereiden kanssa just Summer Heatissa. Koko ilta oli onnistunut kaikin puolin; näin vanhoja kavereita pitkäst aikaan, tanssin paljon, oli hyvä fiilis ja vielä lopuksi päästii kavereiden kanssa siihen terassin katolle tanssimaan!! Se oli ihan huippua ja kruunas koko loppu illan :)

  VastaaPoista
 21. Susan Mäkelä susan-95@hotmail.com
  Yksi ikimuistoisista kesäilloistani oli se kun läheisen ystäväni kanssa lähdimme telttailemaan, ja istuimme ulkona skumppaa juoden ja jutellen myöhäiseen yöhön asti :)

  VastaaPoista