keskiviikko 6. toukokuuta 2015

NEW MAKEUP FROM RVB LAB

DSC_0080
Sain postissa vähän aikaa sitten ihana meikki paketin RVB LAB:ilta. En tiedä mitään piristävämpää pitkän päivän jälkeen kuin tulla kotiin ja löytää paketti pöydältä odottamassa. Yllätykset ja lahjat ovat parhaita, sitä ei voi kieltää. Tämä paketti ilahdutti suuresti, sillä minusta on alkanut tulla suuri meikin ystävä. Olen yksinkertaisesti ihastunut jokaiseen kokeilemaani RVB LAB tuotteeseen. 
Eyeliner on yksi luotto meikeistäni ja toimii aina, kun tarvitsee jotain vähän spesiaalimpaa tai "panostavampaa" lookkia ripsivärin lisäksi. Tussimalliset linerkynät ovat lemppareitani, sillä niillä osaan loihtia edes jonkin sortin siivet silmilleni. Yleensä joudun kuitenkin tekemään rajaukset 1000 kertaa ennen kuin ne varsinaisesti onnistuvat. Joskus itsekkin yllättyy, kun rajaukset onnistuvat ensimmäisellä yrityksellä ja sitä tapahtuu harvoin. Jos olen myöhässä jostain, se johtuu epäilemättä siitä, että rajaukset eivät millään tahtoneet onnistua ja yritys saada kulmat täydellisesti symmetrisiksi on vienyt 20 minuuttia meikkausajasta. 
En koskaan käytä raskaita meikkivoiteita. Yleensä ihollani on vain BB voidetta ja valokynää. Nykyään olen kuitenkin alkanut meikkaamaan raskaammin ja tykkään kokeilla varjostuksia sekä korostuksia, varsinkin viikonloppu meiningeihin valmistautuessa. RVB LAB:in meikkivoide sopii täydellisesti ihonvärilleni ja se ei tunnu liian raskaalta, vaikka peittää todella hyvin. Käytän sitä yleensä vain poskillani. 
Sitten lempikohtaani, nimittäin huulipunaan. Räikeän punainen huulipuna on luotto meikki kuumiin kesäiltoihin ja miksei päiviikin. Minulla on pari MAC:in punaista huulipunaa, mutta ne ovat matte sävyjä ja melko kuivia. RVB LAB punainen huulipuna pitää huulet kosteina ja antaa nille kiiltävän freshin ilmeen. Tykkään siitä miten kirkkaanpunainen huulipuna sopii uusiin tummiin hiuksiini, jotka kävin väjäyttämässä kevytvärillä pari viikkoa sitten. Vieläkään en ole sortunut kestovärjäykseen, sillä haluan välttää jatkuvaa hiusten rasitusta ja juurikasvun värjäystä, mutta pieni osa minusta himoitsee vaalempaa hiustyyliä. Siitä huolimatta himoitsen myös mustaa lyhyttä kesätukkaa ja pakostikin huomattavia punahuulia. Mitä luottomeikkiä te rakkaat lukijat käytätte tänä kesänä?


//A while ago I received this lovely makeup package from RVB LAB. I simply love ever product I have tried. 
The eyeliner is divine, I love the marker type of eyeliner. I'm so bad at doing my eyeliner, I usually mess it up 1000 times before they actually go on point. But sometimes they do go well without me trying too much. The reason I'm late for everything is because I can't get my eyeliner wings right and my eyebrows have to be on fleek. 
I never use foundation except for light BB creams. The RVB Lab foundation goes perfectly with my untanned skin and it really covers up everything. It's also not too heavy and I only use it on my cheeks. 
Then to my favorite part, the lipstick. The bright, red lipstick is a must for summer. I have a few red shades from MAC but they are really dry and matte. This one keeps my lips moist and gives them a glossy and fresh look. It really goes nicely with my new darker hair color. It's still semi-permanent color, I don't want to color my hair with the real deal. It keeps the roots away and I don't have to be stuck with the same color for too long once I get bored. I've been thinking about blond highlights too... Anyway I love a look of short dark hair and popping out red lips. It's the perfect match for summer. What are your make-up looks for the summer?


DSC_0068
BEAUTYBOOK-003
//Trying out the lipstick today and goofing around with my camera.

8 kommenttia:

 1. Punaiset huulet ja tumma tukka käy kyllä hyvin yhteen. Mä olen tällainen keskiverinen, en tumma enkä vaalea mutta haaveilen aika ajoin mustista hiuksista. Se vaan olis mulle auttamatta liian kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä klassisen punaiset huulet sopivat kaikille hiusväreille! :)

   Poista
 2. Apua! Löysin sun blogin yhtäkkiä varmaa vuosien (?) tauon jälkeen. Tuli aivan semmonen fiilis kun näkis jonku tutun jota ei pitkää aikaa nähny, haha! :D Mutta aivan upee oot vielä ja toivottavasti jatkat bloggailua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aww ihana kuulla! Tervetuloa taas vaan seurailemaan. :)

   Poista
 3. Moi! Halusin vaa tulla kertoo et sun blogin on huippu ja saan sulta tosi paljon inspistä pukeutumiseen!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, inspiroiminen on ehkä se yksi ja ainut asia mitä tällä blogilla haluan saada aikaan! :)

   Poista
 4. Wauu vähän toi puna sopii sulle! Ihana :)

  VastaaPoista