torstai 2. huhtikuuta 2015

WATERFALL COAT

Pictures

Ihanaa torstai aamua murut! Ihmettelette varmaan missä olen ollut taas viikon. No, olen varmaan maininnut, että opiskelen kansainvälistä liiketaloutta Haaga-Heliassa ja että ennen kuin aloitin opiskeluni täällä, hain myös Helsingin Yliopistoon Oikeustieteelliseen. Viime keväänä en hakenut mihinkään kouluun, mutta tänä vuonna into päästä yliopistoon puri taas ja päätin yrittää Oikikseen uudestaan.
Jokainen joka hakee tai ajattelee hakevansa yliopistoon ymmärtää varmaan, kuinka paljon lukemiseen menee aikaa ja kuinka paljon pääsykokeisiin täytyy panostaa. Vapaa-aikani on siis pyhitetty tällä hetkellä pääsykoekirjoille. Pääsykokeisiin opiskelemisen lisäksi olen täysipäiväinen opiskelija, käyn töissä, ja yritän urheilla lähes päivittäin sekä pitää sosiaalistaelämäänikin hengissä, kuvaamiselle ja postaamiselle ei ole jäänyt hirveästi aikaa.Yritän kuitenkin järjestellä aikaani paremmin, jotta voisin tehdä kaikkea mitä haluan, mukaan lukien kuvailla ja bloggailla.Ymmärrätte kuitenkin varmaan, että seuraavat pari kuukautta minun on annettava kaikkeni tulavisuuttani varten.  Onneksi pääsykokeet ovat jo 25 Toukokuuta, jonka jälkeen löytyy aikaa taas kaikelle mukavalle puuhalle. 
Kuvissa näkyy uusimmat ostokseni eli "waterfall" takki Pretty Little Things nettikaupasta ja Vagabondin nilkkurit. Tunnen itseni niin ihanan pitkäksi ja naiselliseksi aina, kun kengistä löytyy vähänkin korkoa.

//Hey babes, you are probably wondering where have I been whole this time? Well I have probably mentioned I am studying International business in Haaga-Helia and when before I started studying here I applied to law school. Last spring I didn't apply to any school but this spring I have a whole new attitude and motivation to apply for law school again.
Everyone who is studying for University entrance exams knows how much you have to study and how much time to dedicate so that know the entrance books from cover to cover. It doesn't really help that I'm a full time student, I have a part-time job, try exercise daily and keep my social life alive. After all this I really have a difficult time finding space for photographing and blogging right now. I am trying though. The entrance exam is on the 25th of May and after that I'm free as a bird, ready for summer vacation. So please understand if I can't blog as much until that, I promise to try, but I need to give my all for my future.
Anyway, I wanted to show my new Waterfall coat from Pretty Little Things and Vagabond heeled ankle boots. I feel so feminine and tall when wearing those ankle boots.
 DSC_0561 DSC_0572 Pictures-001
DSC_0536
Shoes Vagabond
Coat Pretty Little Things
Bag Zara
Jeans Topshop
Shirt Gina Tricot

6 kommenttia:

 1. Voi ihana takki ja koko asu! Hurjalta kuulostaa sun aikataulu tällä hetkellä ja itsekin nyt pääsykokeisiin lukevana voin tietää, minkälaisista lukumääristä on kyse.

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan lovena itsekkin tuohon takkiin, kiitos paljon! Joo on aika täys aikataulu tässä muutaman kuukauden ajan. :)

   Poista
 2. Luulin ,että muoti on sun unelma ala mutta en tiennyt, että haluut Oikeustieteelliseen . Toivottavasti pääset yliopistoon nyt keväällä :) ! Sulla on muutenkin ihana blogi ja ihana asenne .
  5 vuotta yliopistossa on paljon eikö sua haittaisi opiskella niin kauan ?
  Minäkin haluaisin yliopistoon mutta 5 vuotta tuntu paljolta. Haluaisin nuorena matkustella ja mennä yliopistoon mutta en halua olla yli 25 kun pääsen ylioppilaaksi .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monta tulevaisuuden haavetta, kaikki aivan eri asioita. Yritän tasapanoitella jokaista ja katsotaan mihin loppujen lopuksi päädyn. Opiskelu on ehdottomasti mun juttu ja mulla on monta päämäärää tulevaisuuden suhteen, jotka vaativat monen vuoden opiskelua ja hyvää koulutusta. 5 vuotta opiskelua ei mun mielestä ole vielä mitään ja en itse voisi olla menemättä jatko-opiskelemaan näin lukion jälkeen. Varsinkin, kun koen pystyväni matkustella monta kertaa vuodessa samalla kun opiskelen/työskentelen.
   Jos haluat opiskella, niin on monta eri opiskelupaikkaa, joissa saa koulutuksen nopeammin kuin viidessä vuodessa. Opiskeluun kuuluu yleensä myös vaihtovuosi ja työharjoittelu ulkomailla, jotka antavat hyvän mahdollisuuden päästä uuteen ympäristöön vähän pidemmäksikin aikaa. :)

   Poista
 3. Toi zaran laukku !! Voi että kun se on hieno en kestä :D . Milloin ostit ja kuinka paljon maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun siskon itseasiassa. Ostettiin se yhdessä viime kesänä ja en oikeen muista hintaa. :/

   Poista