sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

SUNDAY CHILLING

babypink

Taas yksi viikonloppu takana ja huomenna paluu arkeen. Maanantaiaamun kunniaksi herään jo kuudelta töihin ja sieltä kouluun ja salille. Toimintatäytteinen päivä luvassa siis. 
Viikonloppu sujui melko rauhallisesti. Perjantain Aleksi tuli lomille intistä ja avattiin kotona grillikausi illalla. Tehtiin hamppareita ja syötiin jädeä leffan kera. Ihan perus perjantai-ilta, joita kaipailee aina arkipäivien keskellä. Lauantaina mentiin moikkailemaan kavereita Lahteen, jossa en muuten ollut ikinä ennen käynyt. Aurinko porotti ihanasta Lahden satamaan, jossa käveltiin ja nautittiin säästä. Sen jälkeen käytiin syömässä Lahden keskustassa Santa Fessä burgerit (Kyllä, taas hampparia.) ja bataatti ranskiksia. Rakastan bataatti ranskiksia, söisin niitä joka päivä, jos se olisi mahdollista, nams. 
Ai että on ollut ihanat säät täällä Helsingissäkin. Aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta, eikä ole ollut edes pakkasta päivisin. Kyllä se kesä tulee ja sen kunniaksi kaivoin tänään keväisempiä vaatteita esiin, kuten kuvistakin saattaa huomata. Tehtiin myös lauantai aamuna kevätsiivous alakerran vaatekaappeihin, joista lähti muutama säkillinen vaatetta kiertoon. Pitäisi oma huonekkin siistiä kunnolla jokaista kaapin pohjaa myöten. 

//One more weekend spent with loved ones. It's going to be hard to wake up at six tomorrow for work after the weekend. I feel so sleepy. Tomorrow I have a busy day of work, school and gym. I'm going to a bodypump lesson again and let me tell you, it's pure pain. I love it though. 
I spent the weekend chilling mostly with Aleksi. On Friday we were at my place eating hamburgers, watching movies and eating ice-cream. Basic Friday night in. I really miss the relaxing nights in on weekends during weekdays. 
On Saturday we went to Lahti to meet our friends. It was sunny and warm the whole day. We walked in the port and enjoyed the weather.  After that we went to eat some really good burgers (Yes, hamburgers again.) to a restaurant in the center of Lahti. It was so good. I love sweet potato fries which I ate with the burger. 
It's been such a nice weather lately, I feel so springy. I even dough up my spring clothing already as you can see in my photos. Time to start dressing a bit more colorful again. I will never stop wearing all black outfits though. 

14 kommenttia:

 1. Sano ku oot menossa myymään sun vaatevarastoa - meitsi on nimittäin paikalla aivan kärppänä ;-)

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei olisko sulla jotain vinkkejä international bussiness pääsykokeeseen? Etkö sä opiskele sielä?:) en ainakaan löytänyt postausta missä olisit kertonut tarkemmin opiskelustasi niin olisi kiva tietää että mitä pidät koulustasi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu opiskelen. :) Ei mulla oikeen ole mitään vinkkejä, rennosti vaan ja treenii matikassa nii hyvin se menee. Ei mikään ylitsepääsemätön koe musta :)
   Tykkään mun koulusta tosi paljon, mutta haluisin pikkuhiljaa yliopiston penkille...

   Poista
 3. Ihanan näköset huulet! Mitä oot laittanu niihin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mac cosmeticsin Whilr huulenrajauskynää ja Ted sävyistä huulipunaa. :)

   Poista
 4. Täällä olisi toinen kiinnostunut koulustasi! Millainen oli pääsykokeen matematiikaa käsittelevä osio? :) ja oliko itselläsi pohjalla lukion pitkä vai lyhyt oppimäärä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää oikeen muista kauheen paljon siitä, mutta ei se matikka kauheen haastaavaa ollut, kunhan osaa lukiomatikkaa. Mulla oli lyhytmatikka, mutta harjottelin aika paljon siihen pääsykokeeseen. Matikka ei ole mun vahvimpia aineita... Opiskelua ja rento fiilis niin hyvin se menee! :)

   Poista
 5. ihana sinä <3 mistä nuo kengät mahtavat olla? :)

  VastaaPoista
 6. Ostin ne viime keväänä Havannas kaupasta Köpiksestä. Kengät on Bronx merkkiset, sillä löytyy varmaan netistäkin. :)

  VastaaPoista
 7. Mistäs sun paita on ?

  VastaaPoista
 8. Omistan samanlaiset hiukset ja tarvin kiperästi hoito-ohjeita. Niin miten hoidat sun hiuksia? Nimittäin näyttää niin hyväkuntoisilta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän paljon hoitoainetta ja jätettävää hoitoainetta, laitan myös hiusnaamion joka viikko ja käytän lähes päivittäin hiusöljyä. Yritän myös käydä kampaajalla noin 3kk välein leikkailemassa kuivia latvoja. :)

   Poista