maanantai 15. joulukuuta 2014

OSTOHYVITYS


Niin kun täällä blogin puolella olen ehtinyt tuumailla, joulu lähestyy hirmuista vauhtia. Lahjoja en ole vielä ehtinyt miettiäkkään, mutta ne pitäisi ensi viikolla hankkia.
Itse tykkään tilata vaatteita ja miksei muitakin juttuja netistä. Netistä saa vaan ihan mitä vaan ja juuri sitä mitä tarvitsee eikä tarvi kierrellä jokaista kauppaa Helsingissä.
Jos sinäkin tykkäät ostella itsellesi tai läheisillesi esim. joululahjat netistä, niin suosittelen kokeilemaan tilaamista Ostohyvitys.fi-sivuston kautta. Ostohyvitys.fi palvelu on täysin ilmainen,  ja sen idea on saada rahat takaisin verkko-ostoksista. Täytyy vain muistaa kirjautua sisään ja siirtyä haluamaasi verkkokauppaan Ostohyvitys.fi-sivuston kautta, jotta bonukset tulevat talteen tilillesi. Ostohyvitys.fi sisältää yli 500 eri suomalaista ja ulkomaalaista verkkokauppaa. Ostamalla jotain Ostohyvityksen kautta esim. Asokselta tai Nellyltä, saat siitä rahaa takaisin riippuen bonuksesta, joka näkyy sivustolla.
Kun olet saanut vähintään 15 euroa Ostohyvityksen tilillesi, summa siirretään pankkitilillesi. Todella helppo ja hyödyllinen tapa saada hyviä alennuksia ja kaikenlisäksi rahaa takaisin ostoksista. Tästä  voit lukea lisää miten Ostohyvitys.fi toimii: CLICK!

Tällä hetkellä Ostohyvityksellä on korotettuja bonuksia 21.12 asti, joita kannattaa nyt, jos koskaan hyödyntää. Monilla alla olevilla verkkokaupoilla on nopea toimitus, joten ripeästi tilatut paketitkin ehtivät kotiin jouluksi.

Bootz 10% (norm. 8%)
Bubbleroom 6, 50 % (norm. 4%)
Fashionstore 9% (norm. 7%)
Nelly 6% (norm. 4%)
Zalando 5% (norm 4%)
Ellos 7,5 % (norm 4%)
Yves Rocher 11% (norm. 10%)

Kaikille uusille Ostohyvityksen käyttäjille tarjotaan 10 € S-ryhmän lahjakortin. Lahjakorttin saa kirjautumalla ilmaiseksi jäseneksi tästä linkistä: CLICK!

4 kommenttia:

 1. Sulla on aivan ihana blogi ja ai että rakastan sun tyyliä ! Aina ku lukee sun blogia nii tulee pakkomielteitä ostaa kaikkea :--D
  Jos saa kysyä, niin mitä alaa opiskelet? Tai ootko niinku yliopistos tms ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kuulla! :3 opiskelen Haaga-heliassa kansainvälistä liiketaloutta.:)

   Poista
 2. Miten pitkä oot ja paljon painat? :) (toine kysymys ehkä liian henkilökohtainen, mut ei oopakko vastata :)

  VastaaPoista
 3. Noin 163 cm ja painosta en osaa sanoo, ei ole tullu käytyä vaa'alla. :)

  VastaaPoista