torstai 11. joulukuuta 2014

MULBERRY MINI CARA DELEVINGNE BAG

//You can find this Mulberry bag here, click!

Tässä upouusi vauvani. Sain sen synttärilahjaksi viime viikolla perheeltäni. Olen yksinkertaisesti niin rakastunut tähän. Hymy ei paljoa leveemmäksi voinut mennä, kun tämä laukku paljastui lahjapaketista lauantai aamuna. Kyllä se hymy pysyikin koko päivän. 
Parasta Mulberryn mini C.D laukussa on se, että sitä voi kantaa kolmella eri tavalla. Kädessä, olalla ja selässä, voitteko uskoa! Siitä tulee maailman söpöin pikkureppu. En malta odottaa käyttää sitä kesällä reppuna kaikkialle. Pakko sanoa, että Cara teki loistavaa työtä. 

//Meet my new baby, it's to die for. I got it for my birthday last week from my family. I simply love it so much. Good work Cara! It's so nice that this bag can be carried in three different ways! It can be carried on my arm, shoulder and back. Can you belive it! It turns into such a cute backpack. Can't wait to wear it everywhere especially in the summer as a backpack. 

15 kommenttia:

 1. Voi miten söpö! En ookaan tollasta laukkua ennen nähnyt :-) Yleensä kaikilta löytyy näistä merkkilaukuista se kaikista tavallisin, yleisin ja yksinkertaisin malli.

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on super söötti! Ei taida olla ainakaan vielä mikään kovin yleinen malli Suomessa.. :)

   Poista
 2. Voi että kuinka kaunis hän onkaan. :))

  VastaaPoista
 3. huh, ootpa kalliin laukun saanu! mieluummin tosin tollasesta maksais, kun vuittonista...

  VastaaPoista
 4. Oooh! Tooi on nii ihana ja käytännöllinen! Ehkä itelle toi seuraavaks sit.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, super suloinen laukku! :)

   Poista