maanantai 29. joulukuuta 2014

LAST MONDAY OF 2014//Jacket & sweater (my sisters)-Gina Tricot, bag-Mulberry, shoes-Timberland, jeans-Zara

Pikkuhiljaa aletaan toipua tästä joulukoomasta. Masu on täynnä piparia, suklaata ja kaikkea muuta epäterveellistä. Ylihuomenna onkin jo uudenvuoden aatto, joten sitten kärsitään uv:n jälkeisestä koomasta. Tämän vuoden päätökselle ei vielä ole tarkkoja suunnitelmia eli saa nähdä mitä tapahtuu ja mihin päädytään. Just go with the flow. 
Viikon päästä minua odottaakin lento toiselle puolelle maapalloa, auringon lämpöön. Matkakohteena on tällä kertaa Thaimaa, jossa lomailen pari viikkoa ennen koulun alkua. Iiik, jännittää ihan hirmusesti ja ehkä vähän pelottaakin koko matka. En ole vielä koskaan käynyt Aasiassa tai edes missään noin kaukana. Kerta se on ensimmäinenkin. Mahtavaa päästä tietyllä tavalla haastamaan itseään ja menemmään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Pelot on tehty voitettavaksi ja maailma on tällä meitä varten, tällä asenteella mennään. Voitte odottaa miljoonia kuvia ja postauksia matkan jälkeen. Tulen kuitenkin vielä muutamaan otteeseen tällä viikolla postailemaan, joten kuulette minusta vielä ennen matkaa. 

7 kommenttia:

 1. Ihana asu ja tosi nätit kuvat!
  Thaimaa on mun yks suosikkilomakohteista, eli turhaan pelkäät! Paikalliset on tosi ystävällisiä turisteille ja siellä parasta on kyllä se hedelmävalikoima, aaaah <3 Pidä hyvä reissu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, ehkä munkin jännitys pikkuhiljaa lieventyy. :3

   Poista
 2. You look gorgeous! :)

  www.dodolce.com

  VastaaPoista
 3. Mun kaverit oli 2 viikkoo Thaimaassa ja ne tykkäs tosi paljon!:) joten pidä hauskaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, pidän, pidän! :) Kyllä kaikki Thaikkuja kovasti kehuu!

   Poista
 4. ostin just saman takin, tuntuu et se leventää hartioita ihan sikana :(( sun päällä se näyttää vaan upeelta

  VastaaPoista