keskiviikko 10. joulukuuta 2014

IN MY NEW CALVINS


Jep, lisää selfiessejä. Olisipa ikioma asukuvaaja, joka räpsisi päivällä kuvat päivänasusta niin saisin vähän niitäkin blogin puolelle. Tänään katselin ulos klo:15:00 ja oli jo pimeää!? Pikkuinen kaamosmasennus alkaa iskeä, jos se aurinko ei kohta ala paistaa. Tulispa edes lunta, niin olisi edes vähän valoisampaa. Lumi auttaisi myös saamaan kaivattua joulumieltä. En voi uskoa, että enään 14 päivää Jouluun! Huhhu, taas voi todeta, että aika menee vaan niin nopeasti. Odottelen innolla jo ensi viikolla alkavaa joululomaa ja kaikkea kivaa, mitä olen lomalla suunnittelut tekeväni. 
Kuvissa mulla on päällä uudet Calvin Kleinin toppi, jonka sain käsiini viime viikolla. Kesästä asti olen odotellut tuota kyseistä tuotetta ja se saapui Helsingin CK liikkeeseen vasta viime viikolla. Olin niin iloinen, kun vihdoinkin sain ne omakseni. Haluisin pitää niitä päällä koko ajan. Mulla on myös niihin sopiva super söpö alaosa. 
Nyt kömmin peiton alle ja alan katella Netflixiä ennen nukumaan menoa. Huomenna taas koulua ja sieltä sitten töihin. Yritän kuitenkin ehtiä salille siinä välissä. Olen ollut vähän laiskemmalla tuulella viime aikoina salin suhteen, mutta nyt olen päättänyt olla aktiivisempi. Hyvää yötä sinne ruudun toiselle puolelle! 


//Yes, more selfies. Sorry about that. I wish I had someone who would take outfit pics of me everyday, but instead I take selfies, hahah. 
So I got these new Calvins a last week and I've been waiting for them to arrive in the CK store in Helsinki since last summer. Finally they called me last week and told me a few of these had arrived. I almost run to the store to get them. I wish I could wear these all day everyday. I also have the bottom which looks super cute with the CK top. 
Now I'm going to curl under my blanket start watching Netflix before I go to sleep. Tomorrow I have work after school again and I'm hoping to hit the gym in between. I've been a little lazy and tired lately... Can't wait for Christmas vacation to start next week. It's one month of no school! I have some plans for January which I'll tell you guys about later. Good night!

17 kommenttia:

 1. voi ei! Miten nätti ihminen voi olla? Voitsä muuten tehä videon missä näytän sun hius-hoito rutiinin? Se ois tosi kivaa nähä mitä teet sun hiuksilles, ku ne on aina tollein hienosti ja terveen näkösiä ❤️ http://beyondthose-eyes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, voi kiitos paljon ihana! :3 Voin yrittää tehdä, tosin en kyllä tiedä mitä siitä tulee.. x)

   Poista
 2. siis nyt mulla meni vähän ohi �� onko tuo sun mielestä toppi? ennemminki näyttää rintaliiveiltä tai semmosilta urheilurintsikoilta. Toivottavasti et pidä tuota toppina, sama asia kuin kävelisi rintaliiveillä, että koko maha näkyy ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai noita pidetään toppina/bralettenä, rintsikoina ja tai urheilussa. Jokaisella on oma tyyli yhdistellä kyseistä tuotetta ja käyttää sitä eri tavalla. Henk.kohtaisesti rakastan napapaitoja/braletteja. En tuota välttämättä paitana tule pitämään, paitsi ehkä superkorkeiden housujen kanssa. Olen kuitenkin monilla nähnyt tuon toppina yhdistettynä korkeavyötäröiseen hameesee, sortseihin tai housuihin and I love it! :)

   Poista
 3. WAU! Naine oot upee!:0 <3

  VastaaPoista
 4. Millon meinasit tehdä sen sali postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ömmm, heti kun kerkeän, toivottavasti pian! :)

   Poista
 5. Oi ihanat! Minkä kokoiset noi on ja paljonko makso?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoa M ja makso lähemmäs 30 e, jos oikein muistan. :)

   Poista
 6. Paljonko noi makso?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 30 e, en ihan tarkkaan muista... :)

   Poista
 7. paljonko noi makso?:-)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat noi, oon itekki suunnitellut hommaavani! Pakko kysyy, näkyykö nuista valkoisista paljon läpi ja kannattaako laittaa esim saman väriset rintsikat alle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käyttää saman värisiä tai "nuden" värisiä rintsikoita. Niistä saattaa kuulta läpi, jos laittaa esim. mustat tai punaiset rintsikat. :)

   Poista