sunnuntai 21. joulukuuta 2014

BLACK & FURRY


Hei kaikki karvaiset kamut! Joululoma on alkanut, mutta meikäläinen painaa töitä vielä Tammikuun puolelle. Jouluaattonna aamupäiväkin menee mukavasti töissä, mutta eipä se ollenkaan haittaa. Räpsittiin muutamat kuvat perjantaina Sinan kanssa töiden jälkeen illalla. Mulla kävi vähän hassusti perjantaina nimittäin, meidän piti mennä ennen töitä kuvaamaan Sinan kanssa asukuvia, mutta eräs pakettiauto peruutti autoni puskuuriin, niin ei oikein ehditty kuvaamaan. Onneksi ei liian pahaa jälkeä tullut ja auto kulkee vielä hyvin eteenpäin! Vien sen korjaukseen heti pyhien jälkeen. Iltaisen parkkihalli kuvailun jälkeen ajoinkin sitten Aleksille köllimään. Ihanaa muuten, että intistäkin on nyt pitkät joululomat niin monella. 
Kuvissa mulla on muuten uusin takkini Ginasta. Se on vähän tollanen Himalajan hirviö karvaturri (niinkun äiti sanoo), mutta jotenkin se on vaan niin söpö ja lämmin. Kaikenlisäksi, kun yhdistän siihen uuden Mulberryn Cara reppuni, niin asukokonaisuus on jotenkin syötävän suloinen. 
Lauantaina oli vanhojen Tylyläisten eli lukiolaisten kanssa pikkujoulut. Oli ihanaa nähdä kaikkia pitkästä aikaan, varsinkin kun joitakin viimeksi nähnyt pari vuotta sitten, kun valmistuin. Siitä lisää  myöhemmin kuvien kera. 
Tänään olin aamusta iltaan kirjaimellisesti töissä. Olen viime yön pikkujoulujen jäljiltä aika väsynyt ja siihen kun yhdistää yhdeksän tunnin työpäivän, niin on hyvät yöunet taattu. Huomenna taas aamusta töihin, onneksi ei kuitenkaan niin pitkä päivä, niin ehdin viimeistellä joululahjoja ja käydä ottamassa muutama rokotus tulevaa matkaa varten. Siitä matkastakin lisää myöhemmin, hihii... Nyt painun pehkuihi, hyvät unet kaikille! 

//Hi everyone! My Christmas vacation finally started on Friday. I have no school for a whole month. I am working though until January and then I will have a two week vacation. 
On Friday me and Sina took some pictures after work. It was already really late and dark so we just took a few snapshots. We were supposed to take outfit pictures, but this van backed up at my car so I had to deal with that before work. Everything is fine now though, I will take it to be repaired  after the holidays. After work I went to Aleksis for the night, so nice that he has a long vacation from the army now. 
In the pictures you can see a little bit of my new Gina tricot jacket. My mom thinks I look like a Himalayan monster with that furry thing on. I think it's really cute especially with the Mulberry Cara backpack. 
Yesterday we had a reunion with my high school friends. We had a pre-Christmas party at Saaras house in the centre of Helsinki. It was so lovely to see everyone, it had been such a long time since I've seen a lot of them. I have pictures from Saturday that I will post later. 
Today I was working the whole day. I am really tired from last night and my nine hour shift at work so I'm going to sleep good tonight. Tomorrow I have to wake up early to work though. But I get of pretty early too so I have time to do some Christmas shopping! Now I'm going to sleep, good night!

1 kommentti:

  1. I loved the quality of your camera, also in the middle photo I mistook you for Selena Gomez ( which is a good thing)
    Ps you're beautiful

    http://rosejess.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista