sunnuntai 2. marraskuuta 2014

N♥VEMBER IS HERE

Image and video hosting by TinyPic

Vihdoinkin sitä perjantai päivän asua! Kuvailtiin Sinan kanssa siinä Sörkän lähettyvillä. Kuvien laatu ei ole parasta, koska latasin ne suoraan bloggerin kautta. Yritän huomenna ladata ne Imageshackin kautta, niin jospa laatu paranisi.
 Oli taas toimintatäytteinen viikonloppu enkä ehtinyt omalle koneelle ollenkaan. Tiivistettynä mun viikonloppuun kuului: Perjantaina vietettiin kaverin synttäreitä ja lauantaina suuniteltiin Taikankanssa lomaa Suomen talvesta. Myöhemmin lauantaina vietettiin iltaa kamujen kanssa ennen, kun mentiin kotiin köllöttelemään Aleksin kanssa. Sunnuntai meni äitiä autellessa ja Aleksin kanssa leffaa katellessa.
 Halloweenia ei oikein tullut tänä vuonna vietettyä, joten mulla ei ole ollenkaan Halloween asukuvia tulossa. Olisin ehkä halunnut pukeutua ja päästä Halloween fiilikseen, mutta tänä vuonna se vaan suoraan sanoen meni vaan ohi. Ehkä ensi vuonna mulla on joku syy pukeutua ja laittautua joksikin. Mites sun viikonloppu sujui, tuliko juhlittua Halloweenia?
Ensi viikoksi mulla on hirveästi ohjelmaa koulun, töiden ja muiden asioiden kanssa. Sitä ihanaa maanantai aamun klo:7:00 herätystä odotellessa...

//Finally, the outfit from friday. I was really busy this weekend and had hardly time to go on the computer. The quality of the pic's is not great because I downloaded it straight from blogger and not Imageshack like usually. I'll maybe post the pictures again tomorrow with better quality. 
So on the weekend I didn't really celebrate Halloween. I was at a birthday friday, hanged out with my friends and boyfriend all weekend. Today I also helped my mother with her work. 
Next week is going to be so busy for me, can't wait for that 7 am alarm going off. 

12 kommenttia:

 1. Todella ihana asu! <3

  http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania vastakohtaisuuksia tässä asussa! Pakko vielä sanoo, että sulla on ihan täydelliset hiukset!<3

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ei ole lähelläkään täydellisyyttä, mutta kiitos silti! :)

   Poista
 3. ihanat kendät <3 mistä oot ostanut/tilannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin upeat kengät, paras ostos ikinä! Tilasin ne Footlockerilta viime keväänä. :)

   Poista
 4. Sä oot kyllä niin kaunis! Ja oon ihan rakastunut tohon sun tukkaas, vau!

  VastaaPoista
 5. oi ku ihanat noi sun hiukset! joku tutoriaali ois kiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kuvissa oon vaan suoristanut hiukset ja ne ei vaan oikeen ole pysynyt ihan suorina. :D Voin yrittää väsätä jonkin sortin tutoriaalia tietty! :)

   Poista