maanantai 24. marraskuuta 2014

HAPPY MONDAY


//Jacket & bag-Zara

Snapshots by: Sina Virtanen

En ole muutamaan päivään ehtinyt postailla tai pahemmin kuvailla. Viime viikon torstaina lähdin risteilemään koululaisten kanssa. Oltiin Viron risteilyllä, joka kesti yhden yön. Perjantaina tehtiin perheen kanssa ruokaa. Menulla oli bruschettaa ja kanapastaa tomaattikerma kastikkeessa. Pakko myöntää, että oli törkeen herkullista. Illemmalla kateltiin vielä Gravity leffa. Tykkäsin. Lauantaina Aleksi tulikin lomille intistä ja viikonloppu menikin lusmuillen. Käytiin kyllä kattelemassa Interstellar leffa. Kaksi scifi leffaa siis yhtenä viikonloppuna! Ei ihme ettei Interstellar oikein uponnut. Olihan se hyvä, mielenkiintoinen ja kiva katella, mutta 3 tuntia leffateatterissa alkaa jo vähän puuduttaa. Sunnuntaina auttelin äitiä taas töiden kanssa. En muuten voi uskoa, että meillä oli täällä Helsingissä lunta viikonloppuna. Tuli niin joulumieli!
Tänään alotin uudessa työpaikassa. Koko päivä menikin siinä. Mulla on ollut hiukan flunssanen olo koko päivän. En myöskään nukkunut kauhean hyvin. Viikko on vasta aluillaan ja mulla on vaikka mitä hoidettavaa, mutta mulla on katse jo perjantaissa. 
Päällä mulla oli tänään mm. uusi karvatakki ja laukku Zarasta. P.S. Kuvissa oleva takki on oikeasta beessi, ei vaaleanpunainen. 
Siinä mun kuulumisia, ihanaa viikonalkua musut!

//I haven't had time to post in a few days or take pictures. I was on a cruise with my school from thursday to friday. We went to Tallinn. On friday me and my family made some food and watched Gravity. On the menu we had bruschetta and chicken past with creamy tomato sauce. On saturday Aleksi came to Helsinki for the one night from the army. We watched Interstellar. I liked it, it was fun to watch but a bit too long for my taste. I even took a little nap at one point, haha. On sunday I helped my mom with work. BTW can't believe we had snow in Helsinki, I feel so fuzzy, warm and Christmasy now. I love all the candles and lights in the dark when winter comes. 
Today was my first day at my new job. That's were my whole day went. I'm a little sick, so I didn't go to the gym today. I didn't sleep that good either. I have a bunch of stuff to do this week but mostly I'm looking forward to the weekend. 
Today I wore my new Zara coat and bag. The coat is actually beige not baby pink. It looks cute in the pic's though. 
Nothing more to say really, have a lovely week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti