lauantai 25. lokakuuta 2014

DETAILS


Tänään jäi Indiedayssin Blog Awardsit väliin, koska makaan kipeänä sohvalla. Ei kai sille mitään voi, sain sentään tehtyä teille postauksen luettavaksi. Makoilen tällä hetkellä sohvalla ja kattelen Putousta. En yleensä ikinä katso kyseistä sarjaa, mutta tänään on pakko, koska Taikakin on tässä jaksossa! Oon aina niin ylpeä, kun Taika pääsee tällaisiin juttuihin mukaan. 
Mitä mieltä olette muuten tästä postauksesta, lisää tämän tyylisiä postauksia vai ei?

//Didn't make it to the Indiedays Blog Awards today because I'm sick... Oh well, there is nothing I can do except make a post for you guys. Right now I'm laying on the sofa watching a finnish show called Putous. I actually never watch the show but my friend Taika was cheerleading in it today so of course I watched it! She did so good, I'm so proud of her always being in stuff like this. 
BTW what do you guys think of this post about detailed pictures, feeling it or nah?

13 kommenttia:

 1. Oi että sun kuvat on aina yhtä inspiroivia ja antaa tosi paljon mulle ideoita pukeutua ja yhdistellä vaatteita! <3 Jatka samaan malliin, sun tyyli on aivan upea!

  VastaaPoista
 2. Voi hitto. Paranemisia <3 nähdään ensviikolla?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Taika on yks mun parhaista ystävistä. :)

   Poista
 4. heii mistä lieneekään tuo sinun ihana neljänneksi viimeisen kuvan neule-/neuletoppi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on River Islandilta ostettu Tallinnasta. :)

   Poista
 5. hei mistä on viidennen kuvan kengät? :)

  VastaaPoista
 6. Kattelen vähän vanhoja postauksiasi ja pakko kysyä, että mistä nuo kaikki kolme kynsilakkaasi ovat (kuvissa 2,3,4)?? Sulla on ihana tyyli ja aina upeita kuvia!

  VastaaPoista