torstai 25. syyskuuta 2014

TBT TO LAST AUTUMN

Kuvat otettu viime syksynä.

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun ehdin kirjotella tänne koko viikkoon. Olin tänään Porvoossa jo aamu kahdeksalta ja tulin vasta äskettäin kotiin. Viikko on taas mennyt ihan hirveetä vauhtia ja joka päivä on ollut aika kiireinen. Paitsi eilinen, eilen laiskottelin kotona, en mennyt salille ja katsoin HIMYM sarjan loppuun (vihdoinki). 
Olin tänään käymässä Noormarkussa koululaisten kanssa ja huomasin siellä landella, että syksy oli tosiaan tullut. Ihanat syksynvärit alkaa näkyä lehdissä ja ilma on niin raikasta hengittää.
Vaikka aamulla sai ajaa kaatosateessa motarilla ja pelätä vesiliirtoa, niin onneksi aurinko kuitenkin paistoi päivällä. Oli ihanaa nähdä Suomen syksyinen luonto aurinkoisella säällä. Ei sitä syksyä osais yhtään ihastella, jos koko ajan vaan satais. Osasin tänään taas hetken oikeasti arvostaa tätä maata ja meidän uskomatonta luontoa. Harmi etten ottanut kameraa sinne, mutta lupaan laittaa tänne syksyisiä postauksia piakkoin! 
Tuntuu, että tämä mun teksti oli taas jotain niin sekavaa ja etten osaa ollenkaa kirjottaa tänään. Taidan suosiolla alkaa nyt vääntää ruotsinläksyjä, jospa sen kirjottelu sujuisi paremmin. En usko.

//I think this is the first time this week I have time to write on my blog. Today I left to Porvoo at eight am and returned home just a little while ago. We were visiting this place called Noormarkku with my classmates. Today I noticed that Autumn had really come. The leafs are turning red and other lovely colors. I just love Autumn in Finland when it's sunny. When it rains (like this morning) you literally don't want to get out of bed. Anyway, it was so wonderful to be next to the river, see the reflection of the colorful trees and enjoy the fresh air and sun. I didn't have a camera with me this time, but I promise there will be Autumn related pictures soon on the blog. 
BTW these pic's are from last Autumn. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se paino ihan sikana! Oon kyl ottanu noi niitit siit pois kesällä. :)

   Poista
 2. Mistä oot löytäny HIMYM vikan tuottiksen kokonaan? :o mä sain käsiini vaan puolikkaan tuottiksen ja harmittaa kamalasti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä löytyy! Voi vaikka googlettaa niit jaksoja. :)

   Poista