keskiviikko 10. syyskuuta 2014

PINK FLUFFY FLUFFY


Photos by: Sina Virtanen

Pieni annos tämän päivän kuvasatsista. Saatoin eilen ostaa vahingossa jotain todella söpöä ja pörröistä piristämään syysvaatetusta. Välillä musta tuntuu, etten muuta päälläni pidäkkään kuin mustaa, joten olen päättänyt yrittää ostaa värikkäämpiä vaatteita. Kuvissakin näkyvää pörrötakkia ei tarvinnut yrittämällä ostaa, vaan rakastuin siihen ensisilmäyksellä Gina Tricotissa. Hetken mietiskelin, että onkohan tämä nyt ihan mun juttu kuitenkaan. No olihan se. Tiesin, että se sopisi täydellisesti mustien vaatteideni kanssa. Lisää kuvia vaaleanpunaisesta pörrötakista ja koko asusta huomenna!

//Just a small batch of photos we took today. I might have bought something really cute and fluffy yesterday to refresh my closet. I feel like I'm always wearing something black and I want to try to wear more colors. I just fell in love with this furry thing when I saw it hanging at Gina Tricot. You'll see more pic's of it tomorrow! 

10 kommenttia:

 1. noi pörrötakit on niin ihania mutta ärsyttää kun tiiän että ite ei vaan tulis käyttöö kun en jotenkin näe sen sopivan omaan tyyliini (vaikkei mulla oikeen ookaan sellasta vaan heitän vaan kivannäköstä vaatetta päälle ja that's it...) tosin nyt houkuttelis taas kerran syksyllä ostaa sellanen musta karvaliivi, siis joo just se joka oli muotia joskus 4 vuotta sitten... onneks en seuraakaan muotia niin tarkasti vaan heitän päälle sitä mikä vaan miellyttää silmää ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei toi pörrötakki ensimmäisenä tulis mieleen ostaa, mut jotenki se oli vaan niin söpö ja kutsuva. :3

   Poista
 2. Seuraatko muotia miten tarkasti? Vai puetko sitä mistä itse pidät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraan muotia, mutta puen mistä vaatteista tykkään oli ne IN tai ei. :)

   Poista
 3. Voisitko tehä meikkituton joskus? :) oot niiiin nätti!!

  VastaaPoista
 4. Mistä ne siniset shortsit on mitkä oli tuol aikasemmas postauksessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma mitä tarkotat, voitko laittaa linkin? :)

   Poista
 5. Love that pink sweater!

  www.bluelabelsboutique.com

  VastaaPoista