maanantai 22. syyskuuta 2014

INSJÖ BAGINBAG"Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagInbag laukkujen ja tuotteiden mukana."

Sain viime viikolla postista keltaisen Insjö sisälaukun (bagInbagin). Sisälaukun voi laittaa laukkuun sisälle. Siellä voi säilyttää esim. avaimia, lomapakkoa tai muita asioita, joita on aina vaikea löytää laukusta.
 Insjön bagInbagit helpottavat elämää ja ehkäisevät ärtymystä, joka tulee väkisinkin kaivellessa laukkua ties kuinka pitkään mitään löytämättä. BagInbagin avulla on myös helppo vaihtaa laukkua nopeasti, sillä kaikki tarpeellinen pysyy bagInbagissä mukana. Näin vältyt siltä, että unohdat esim. ponnarit tai huulirasvan toiseen laukkuun. Meikäläiselle tuppaa käymään näin aina silloin tällöin, jos aamulla kiireessä vaihdan laukkua.
Kuvissa näkyvän laukun nimi on Inari bagInbag- laukku. Se on valmistettu nailonista ja on helppo pitää puhtaana/pestä.
Sisälaukkujen lisäksi Insjön verkkokaupasta löytyy avainrenkaita sekä "cable organizer", joka pitää johdot ja laturit siistinä ja järjestyksessä laukunpohjalla. 

Insjön verkkokauppaan pääset tästä, click!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti