tiistai 22. heinäkuuta 2014

FLASHBACK


//Pictures taken in Turkey this summer, from our hotel balcony.

Aloin tänä iltana selailla kuviani muutaman vuoden takaa. Sain kokea kauhistuksen ja ehkä jopa pienen häpeän tunteita joistakin kuvista mitä näin. Kuitenkin suurimmaksi osaksi mieleeni tuli monia lämpimiä muistoja ja sain kokea myös ehkä jopa ylpeyttä. Nimittäin en varmaan ikinä ole pystynyt katsomaan kuviani ja toteamaan itselleni, että olen käsittämättömän iloinen siitä, että otin ne. Löysin vaikka mitä onnistuneita otoksia, jotka saivat minut arvostamaan blogiani ja vanhoja postauksiani. (En yleensä ikinä katsele vanhoja postauksiani blogissa.) Lukiovuosien kuvia katsoessa päädyin muistelemaan sen hetken elämäntilanteitani ja kiitin mielessäni menneisyyden minääni, sillä jokainen valinta ohjasi minut siihen missä tänään olen.
Blogiini olen tänä kesänä panostanut neljä vuotta. Joskus enemmän ja joskus vähemmän, mutta se on ollut jo osa elämääni kauan. Siinä se nyt kuitenkin vielä on pystyssä kaikkineen muistoineen ja tapahtumineen. (Paitsi kaikki ne postaukset jotka joskus turhautuneena poistin, hups...)
 Tajusin koneeltani kuvia katsoessani, että haluan jatkossakin ehdottomasti ottaa paljon, paljon, paljon kuvia kaikesta mitä koen ja jakaa ne tänne. Pidän nimittäin siitä, että tietyllä tavalla tunnen pystyväni matkustamaan ajassa taaksepäin selaamalla blogiani sekä kuva-albumejani.
Haluaisin nyt kuitenkin sanoa vielä KIITOS kaikille superihanille lukijoille, jotka ovat jaksaneet seurata blogiani ja kommentoida päivää piristäviä asioita. Toivottavasti jaksatte kävästä täällä vielä jatkossakin.♥ 
Huh, tulipa avauduttua.

//Just wrote a deep text about how I am actually feeling proud about my blog for the first time and how happy I felt when going through old posts and pictures on my laptop. I'm so thankful for all my readers, I got nothing but love for you all. Thank you for all the kind words and hope you'll visit my blog in the future. Good night.

4 kommenttia:

 1. Great pictures! I like them!
  Greetings
  Maria - http://beautylifestileandmore.blogspot.de

  VastaaPoista
 2. sun hiukset on niin upeat tossa vikassa kuvassa! :)

  Pret-a-Porter-Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolet hiuksista puuttuu kylläkin haha, mutta kiitos paljon! :)

   Poista