tiistai 1. heinäkuuta 2014

CLOUDY DAYS AND SHADESOltiin yhtenä pilvisenä päivänä viime viikolla kuvailemassa ja kahvittelemassa Sinankanssa. Tälläisista letkeistä kesäpäivistä mun kesä on tähän asti koostunut. Turkista saatu rusketus on jo lähtenyt jonkin verran ja jatkuva sateinen sää saa mielen voimaan pahoin. Rakastan Suomen kesää, mutta voi kun aurinkoiset hellesäät tulisivat jo! Onneksi niitä on jo lupailtu.
Onneksi sadepäivien piristyksenä on toiminut Netflix ja Orange is the new black-sarja, johon olen totaalisesti koukussa. Enää muutama jakso jäljellä ja olen nähnyt kaikki jaksot kahdesta tuottarista. Se on vaan niin mahdottoman hyvä sarja.
Tänään juhlitaan poikaystävän kanssa puolitoistavuotis päivää. Sain talvella lahjakortin hotelliin Hämeenlinnassa, joten päätettiin käyttää se nyt. Ehkäpä siitä postausta vähän myöhemmin.

//I was photographing these and having coffee with my friend one cloudy day last week. It has been such bad weather and my tan that I got from Turkey is almost gone... I love summer in Finland but I really wish that the hot sunny days would come already.
These rainy days I've been watching Netflix and Orange is the new black, which is the best series ever.  I'm so hooked on it, I've seen almost every episode from the two seasons. 

6 kommenttia:

 1. suosittelen kattoo pakoo, siit on netflixis kans kaikki kaudet ja on iha törkeen hyvä ja koukuttava!! :-)

  VastaaPoista
 2. Vitsit olen ihastunut sun hiuksiin! Ne on just täydelliset kiharat :)

  VastaaPoista
 3. Such a lovely lipstick color! :)


  www.dodolce.com

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sulla :) ja ihanat noi aurinkolasit !

  www.ida-alexiina.blogspot.fi

  VastaaPoista