tiistai 8. heinäkuuta 2014

BASSLINE FESTIVAL 11.7-13.7.2014

Huomio kaikki kirppareiden ja shoppailun ystävät! Tänä viikonloppuna Helsingissä pidetään Bassline festivaali, joka järjestetään nyt seitsemättä kertaa. Kyseinen kaupunkikulttuurin festivaali, edistää tämän hetken urbaania musiikkia, nuorisokulttuuria ja kotimaista designeä. Kolmepäivää kestävä kaupunkifestivaali on maksuton ja se levittäytyy ympäri Helsingin keskustaa. Ohjelmaa löytyy mm. Sinebrychoffin puistosta, Namussa sekä Mbarin terassilla, jossa esiintyy kansainvälisiä sekä kotimaisia artisteja. 
Bassline festivaali huipentuu sunnuntaina pidettävään Designtoriin, joka sijaitsee Lasipalatsin aukiolla. Desingtorilla myyjinä toimivat bloggaajat sekä suunnittelijat. Myös minut löytää sieltä bloggaajien joukosta klo:12:00-15:00.
Olen tämän päivän aikana pakannut 5 Ikean kassia täyteen vaatteita, joka on ehkä ennätysmäärä vaatteista, joita olen kirpparilla ikinä myynyt. Oli hirveän vaikeata luopua vaatteista, joista pidän hirveästi ja jotka ovat hyvässä kunnossa, mutta niitä ei vaan ole tultua käytettyä enään. Kasseista löytyy jopa upouusia vaatteita, joita en ole edes ehtinyt kertaakaan käyttää. Voin siis luvata, että jokaiselle löytyy jotakin, joten tulkaa vaan rohkeesti kaivamaan pöytiä ja moikkailemaan! Toivottavasti nähdään sunnuntaina Lasipalatsin aukiolla. :)

Täältä voitte tsekkaille eventtiä facebookin kautta, click!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti