tiistai 4. maaliskuuta 2014

OLETKO KUULLUT OSTOHYVITYKSESTÄ?

//Pictures from Urban outfitters.

Olen tutustunut tällaiseen hienoon sivustoon, nimeltä Ostohyvitys. Sivuston ideana on tehdä oma käyttäjätunnus ja siirtyä nettishoppaillessa Ostohyvityksen sivuston kautta sille sivustolle, josta haluaa shoppailla. Ostamalla netistä Ostohyvityksen kautta keräät itsellesi bonuksia. Ostohyvitys sisältää yli 450 verkkokauppaa kuten esimerkiksi, Zalandon, Nellyn ja Asoksen.

Itse tilasin Ostohyvityksen kautta Urbanoutfittersilta kaksi kappaletta lököhousuja. Noista mommy jeansseistä oon haaveillut jo pitkään ja vihdoinkin löysin vihdoinkin täydelliset farkut. 
Yhteensä molemmat housut maksoivat noin 140 euroa ja bonuksia niistä itselleni sain 5,01 €. Tilasin myös tänään Nellyltä uudet kengät, jotka maksoivat noin 54 euroa ja bonuksia siitä sain jopa 6,32€. Olen todella tyytyväinen Ostohyvitys sivuston palveluun ja aijon ehdottomasti käyttää sitä jatkossakin nettishoppailessa. Himoshoppaajien kannattaa ehdottomasti, rohkeasti kokeilla tätä sivustoa!

Pääset alkuun kirjautumalla sisään Ostohyvityksen sivutolle ja siirtymällä verkkokaupaan painamalla "siirry kauppiaan sivuille" nappia. Pääset kirjautumaan mun kampanjasivujen kautta painamalla tästä linkistä  http://www.ostohyvitys.fi/fashionkillsfast.
Kaikille jotka liittyvät kampanjasivujen kautta Ostohyvityksen sivuille ja kokeilevat palvelua verkkoshoppailessa jateaan ilmaiseksi bonusten lisäksi, Fazerin suklaalevy.

Kun siirryt Ostohyvityksen sivulta verkkokauppaan ei kannata vierailla muilla sivuilla ennen kuin olet tehnyt ostokset. Olisi myös hyvä sulkea kaikki muut välilehdet ostosten teon ajaksi. Ostoksien aikana ei myöskään saa käyttää muita alennuskoodeja kuin Ostohyvityksestä löytyviä.
Nettishoppailun iloa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tätä nettisivua kun joka blogissa nyt hehkutetaan, niin pakko tulla sanomaan, että en ite henk. koht. tätä suosittele..nimimerkillä lokakuussa tehdyistä ostoksista bonukset edelleen saamatta..
    Se, että bonukset rekisteröityy ostohyvityksen sivuille, ei tarkoita sitä että ne ois sieltä ihan helposti omalle tilille siirrettävissä.

    VastaaPoista
  2. Mitä sä opiskelet? Ihanat housut :)

    VastaaPoista