sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

GARNIER OLIA VÄRJÄYSKOULU


Olin mukana monen muun bloggaajan kanssa Indiedayssin Garnier Olia kampanjassa. Pari viikkoa sitten, ystävänpäivänä olin L’Oréalin Studiolla värjäyskoulutustilaisuudessa ja tutustumassa Garnier Olia hiusväreihin. Itse en värjää hiuksiani oikeastaan ollenkaan, joten kaikki värjäämiseen liityvä oli minulle aika uutta. Viimevuoden Garnier Olia kampanjan hiustenvärjäys niksit olivat nimittäin jo päässeet unohtumaan. 
Tarjolla oli ihania herkkuja ja sain mukaan ystävänpäivän piristykseksi goodie bagin, joka sisälsi muutaman lempituotteeni lisäki L’Oréalin kauneushoitotuotteita. 
Garnier Olia hiusvärit ovat hiuksille hellävaraisemmat ja ne sisältävät kukkaisöljyä mikä tekee hiusten lopputuloksesta ihanan silkkiset. Toisin kuin perinteiset hiusvärit, Olia ei sisällä amoniakkia, jonka takia  siinä on aika miellyttävä haju.  
Studiolla tarkasteltiin Olian ja  L’Oréal parisin hiusväriä. Molemmat värit sekoitettiin kuppeihin. L’Oréal parisin hiusväriä 1 kuppiin sekä Garnier Olia väriä 2 kuppiin. Olia väri oli söpön väristä ja tuoksui miellyttävämmältä kuin perinteinen hiusväri.
Värjäsin Annin hiukset ja pakko myöntää, että pelotti hiukan, että onnistun pilaamaan Annin ihanat pitkät kutrit. Kaikki meni kuitenkin hyvin, kiitos ammattilaisten, jotka neuvoivat ja auttoivat läpi värjäysprosessin. 
Hiusväreiksi valittiin nämä kaksi purkkia eli  Honey Copperia (6.43) laitettiin juuresta noin olkapäihin asti ja siitä alaspäin laitettiin Intense Copper (7.40) väriä. Honey Copper on punaruskeaan taipuva väri, kun taas Intense Copper on aivan ihana kirkas, tulta muistittava punaoranssi väri. 
 Värikoodeistä on hyvä muistaa se, että ensimmäinen numero kertoo tummuusasteen ja seuraava numero värisävyt. 

Annilla oli ennen värjäystä kastanjanruskeat hiukset, jotka vaalenivat latvoja kohti. Annille päätettiin värjätä punaisenoranssit hiukset ombre tyyliin. Kun meitä bloggaajia oli ensin neuvottu värjäämisen kanssa, päästin itse tositoimiin värjäämään hiuksia ja olemaan itse värjättävinä. 
Ensin hieroin Honey Copperia Annin juuriin niin hyvin kuin osasin ja siitä alas noin olkapäihin asti. Tämän jälkeen piti jatkaa laittamalla runsaasti Intensive Copperia noin niskan kohdalta latvoihin asti.

Vaikutus ajan ja pesun aikana jännitettiin lopputulosta.
(Osa kuvista ovat Annin blogista lainattuja.)

Ta-daa! Lopputulos on ainakin meikäläisen mielestä aivan ihastuttava ja itse olin ainakin tosi tyytyväinen. Kampaaja sanoi, että väriä olisi voinut lotrata vielä enemmän räikeisiin latvoihin, sillä punainen sävy himmenee helposti. Tykkään kuitenkin tosi paljon Annin pirteästä ombre lookista. Varsinkin pitkien hiuksien kanssa kevyesti liukuva väri on aivan ihana! Mitä mieltä te olette? :)
Voitte käydä tsekkailemassa värjäysuhrini Annin Garnier Olia värjäyskokemuksen tästä, click! Muistakaa myös käydä kattelemassa Garnier Olian kampanja sivuja, josta löytyy hyödyllisten värjäysvinkkien lisäksi kilpailu, jossa arvotaan L’Oréalin uutuustuotepaketteja, click!

1 kommentti: