maanantai 3. helmikuuta 2014

WHEN I NEED SOMETHING SIMPLE &QUICK TO WEAR...


Arkiaamuisin on aina kiire, yleensä kouluun. Usein käy niin etten ehdi ajatella mitä laittasin päälle sen tarkemmin, joten laitan päälle ensimmäisen ison villapaidan minkä kaapista löydän ja puen päälle mahdollisimman yksinkertaisesti. Isoon mukavaan villapaitaan on hyvä turvautua aina, kun haluaa välttää vaatekriisin. Kuvissa näkyvän villapaidan ostin kymmenellä eurolla Gina Tricotista viime viikolla. Harvemmin löydän mitään alennusmyynneistä, mutta kerrankin onnisti! Nyt pitäisi tehdä vähän koulujuttuja ja joku voisi vielä tulla repimään tämän ties kuinka monennen palan mokkapalaa kädestäni, kiitos.

//...I put on a cozy sweater and mix it with something simple. The sweater from the pic's is from Gina Tricot. I bought it last week and it was only ten euros! I rarely find clothing that I like on sale, but this time I got lucky. P.S. Loving my moms Lily bag. 

10 kommenttia:

 1. I totally adore how you can make such a nice outfit just by mixing some basic clothes together, very nice :)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi neule! Mulla on jotenkin sama ongelma suklaakakun kanssa, löydän kokoajan kädestäni uuden palan !:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :> Jep, mutta kun suklaa vaan on niin hyvää T.T

   Poista
 3. Lovely outfit, simple but chic!

  VastaaPoista
 4. Uteliaisuudesta haluaisin tietää että minkälaisia kurssiarvosanoja oot englannista saanu lukiossa, ja vaikka peruskoulussakin? :) Ja kun todennäköisesti sen kirjoitat/olet kirjoittanut niin mihin arvosanaan tähtäät/minkä sait? :) Englanti on itelleni lempiaine koulussa ja kovasti jännitän tulevia kirjotuksia, ja sulla tän blogin perusteella sujuu kieli hyvin niin ois kiva kuulla sun osalta näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu englanninkielisessä tarhassa ja ylä-asteella enkku luokalla. :) Lukiossa sain ysejä arvosanaksi enimmäkseen ja kirjotuksissa tähtäsin L:ään, mutta en ihan sitä kuitenkaan saanut. Otat vaan rennosti ja luet ahkerasti niin etköhän hyvin ylppäreistä selviä! :)

   Poista
 5. Upeat hiukset sulla!! : ) ja ihana asu myös!

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista