torstai 17. lokakuuta 2013

I LOVE ME MESSUT

Heippa vaan kaikille täältä ruudun takaa täältä Turkin myrskyisästä säästä. Kyllä luitte oikein, täällä on ihan hirveä vesisade ja ukkonen paukkuu niin, että kuulo meinaa mennä. Onneksi muina päivinä on ollut se 29 astetta ja aurinko paahtanut pilvettömältä taivaalta, mutta tästä syysloma matkasta lisää sunnuntaina sitten. Voitte seurailla mun Turkin matkaa Instagrammista sillä välin nimellä: Selenaamanda.
Olin tänään tosiaan siellä I love me-messuilla sunnuntaina, jotkut teistä varmaan bongasivatkin mut siellä. Chillailin bloggers loungessa, tutustuin uusiin ihaniin bloggareihin, join aivan mahtavan drinksun, sain ihania paketteja eri tuotemerkeiltä (Niistäkin lisää myöhemmin.) ja olin The Voicen haastateltavana. 
Aamulla tosiaan iski pieni vaatekriisi, kun olin ehtinyt pakkaa monet kivat vaatteeni Turkin lomaani varten. Kuitenkin löysin jotain päälle pantavaa onneksi. Musta ja valkoinen eivät koskaan petä. Sekaan vähän huulipunaa, hattu ja voilà, asukokonaisuus on valmis.
Käytän tosiaan suurimmaksi osaksi Maroccanoil hiustuotteita, joten olin seitsemännessä taivaassa, kun sain ennen messuja sekä messuilta kyseisiä tuotteita. Jos et ole vielä kokeillut tätä merkkiä suosittelen todellakin kokeilemaan. Meikäläisen hiukset ovat ainakin olleet selvästi terveemmän näköset ja paremmassa kunnossa. Jopa kampaaja ihmetteli hiuksieni hyvää kuntoa viikko siitten, kun kävin leikkaamassa huonot latvat pois (Viimeksi leikkasin hiukset noin 4 kk sitten.).
Toinen messulempparini oli V10Plus ihotuotteet. Sain ennen messuja kokeiltavaksi erään kuorinta voiteen (Noi jotka ovat lasisessa kulhossa.), joka sai ihoni näyttämään ja tuntumaan paremmalta heti ensimmäisen käytön jälkeen. Kyseistä voidetta pitää/voi käyttää 1-3 kertaa viikossa. Se levitetään kuivalle iholle, annetaan olla siinä noin 5 sekunttia ja hierotaan pyörivin liikkein pois veden kanssa.
 En ole vielä käyttänyt muita kyseisen tuotemerkin ihotuotteita, mutta aijon ehdottomasti kokeilla niitäkin tulevaisuudessa.
Messu kiertelyä tein mm. ihana Ina's Lifestyle blogista tutun Inan kanssa. Käytiin molemmat laitamassa kynnet ja otettiin muutamia messukuvia.
I love me messuilla oli vaikka mitä herkullisia maistiaisia. Varsinkin suklaa maistiaiset upposivat hyvin suuhun. Olin myös innoissani So-Lo-Carbin proteinipatukka maistiaisita. Kyseisellä merkillä on nimittäin mun mielestä parhaimmat protskupatukat, namnam.


Viimeisenä on kuva ruusuista, koska yksinkertaisesti rakastan ruusuja, varsinkin valkoisia. Niitä ei koskaan voi olla liikaa. Olin niin onnellinen, kun sain messujen lopuksi punaisen ison ruusun. Vaikka lähdinkin samana päivänä illalla Turkkiin, laitoin kotona ruusun maljakkoon odottaan minua. Se taitaa tosin olla jo kuivunut kasaan yöpöydälläni.
Mites teidän messuilut menivät? Mikä oli teidän lemppari juttu koko messuilla? :)

8 kommenttia:

 1. Tiiätkö missä noita V10Plus ihotuotteita myydään?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itseasiassa :( Mutta kannattaa googlettaa! :)

   Poista
 2. Mun messuilut meni oikein hyvin! Kierreltiin kaverin kanssa ennimäkseen kaikkia kojuja, ostettiin myös jotain pientä :) Vaikea sanoa että mikä oli ihan lemppari juttu, mutta itse pidin tosi paljon siitä sunnuntain muotinäytöksestä. Iso kiitos vielä sulle lipuista <3

  VastaaPoista
 3. Mistä toi sun musta kaulahuivi on?:-)

  VastaaPoista
 4. Oli ihan huippua nähdä ja viettää aikaa tuolla messuilla! <3 Ja rakastan niin noita Marocconoilin tuotteita...

  VastaaPoista