tiistai 22. lokakuuta 2013

HELP ME!

Voisiko joku siellä tietokoneruudun toisella puolella auttaa hädässä olevaa bloggajaa!? Olen taas onnistunut "piilottamaan" eli valitsemaan lukijamääräni väriksi valkoisen, jonka takia se ei näy. Olisin ikuisesti kiitollinen, jos joku osaa auttaa saaman sen takaisin näkyviin ja viitsi neuvoa kommenttiboksiin. :)

//Can you help a blogger in distress!? I have somehow managed to "hide" or paint the amount of followers on my blog white. How can I change it, so I can see the amount of followers on my blog page? If you know what to do, I would be so grateful if you advice me & comment below, thanks! :)

3 kommenttia:

 1. Kun menee blogin ulkoasun muokkaukseen niin näkyy se gadget palkki missä lukee "lukijat"painat siitä muokkaa ja sit sulla on joko raksi siinä "käytä mallin oletusmalleja" tai sitten sulla on siinä sellai taulukko jossa on eri värejä eri otsikoille ja linkeille ni sielä varmaan näkyy et se on valkosella värillä ja sit sen voi muuttaa :) entiiä saitko nyt yhtää apuu tästä mut itellä ainaki joskus toimi ku kävi korjaamassa sieltä !!:)

  VastaaPoista
 2. Sun lukijat- gadgetissa pitäis olla sellanen muokkaa kuva oikeassa alakulmassa ja sitä klikkaamalla pitäisi avautua pikkunen ikkuna jossa sitten otat valinnan pois ''käytä mallin oletustyylejä'' kohdasta ja siihen alapuolelle pitäisi sen jälkeen avautua eri juttuja joiden väriä voi vaihtaa gadgetissa :)
  Toivottavasti autto!

  VastaaPoista

 3. PLEASE CHECK ME BLOG !
  http://perfectforyourself.blogspot.com/

  VastaaPoista