perjantai 26. huhtikuuta 2013

BIANCO FASHION ARMY- KENKÄFRIIKKEJÄ HAUSSA!

 
 Jos olet 20-30-vuotias todellinen kenkäfriikki, joka asuu lähellä Biancon myymälää ja haluat inspiroida ihmisiä ympärilläsi, olet täydellinen Bianco Fashion Army joukkoihin!

 Saat ainutlaatuisen katsauksen muotimaailmaan, saat mahdollisuuden suunitella upeita kenkiä ja näät uudet mallistot sekä trendit ennen muita. 
 Bianco kokoaa upeiden ja inspiroivien fashionistojen ryhmän, Bianco Fashion Armyn. Kyseinen yhteisö ei käytä aseita, mutta valitettavasti kenkiä. BFA on fashionistojen oma yhteisö, jossa vaihdetaan ideoita kengistä, inspiroidaan toisia ja jopa suunitellaan kenkiä- sekä paikallisesti omassa kaupungissasi että ulkomailla.
 
 Bianco Fashion Armyn jäsenyys on maksuton. Kyseessä on online-yhteisö, jossa siis kirjoitellaan yhdessä neitssä, mutta yhteisö jäseniä kutsutaan myös pari kertaa vuodessa erilaisiin tapahtumiin kuten VIP-tapahtumiin, malliston lanseerauksiin sekä Bianco Bootcampille.

 Liity Bianco Fashion Armyyn täällä tai lähimmässä myymälässäsi 1. toukokuuta 2013 mennessä. Liittyminen ei tosiaan maksa muuta kuin sitoutumisesi.
  
Lue lisää Bianco Fashion Armystä Bianco.com-sivustolta
 
Katso Bianco Fashion Army kampanjavideo täältä.

2 kommenttia:

  1. sarasmati@luukku.com

    http://www.bianco.fi/webshop/tuote/naiselle/keng%C3%A4t/sandaalit/heida-sandal/560384

    VastaaPoista
  2. sarasmati@luukku.com

    http://www.bianco.fi/webshop/tuote/naiselle/keng%C3%A4t/sandaalit/heida-sandal/560384

    VastaaPoista