torstai 28. helmikuuta 2013

ESPRITKuvat: Espritin sivustolta.

Kevät lähestyy pikkuhiljaa, sen voi huomata penkkareista, kaupassa myytävistä pääsiäismunista ja siitä, että kesään on enään kolme lyhyttä kuukautta. Ainakin mun kohdalla kevät ja sen mukana aurinkoiset säät meinaavat sitä, että voi pukeutua mm. värikkäämmin.
Espritin mallistoja selaillessa täältä ESPRIT FI, huomasin kuinka paljon kivoja, keväisiä ja värikkäitä juttui sieltä löytyykään. Esprit on laadukas tuotemerkki ja siltä löytyy vaikka mitä vaatteista osoitekirjaan. 
Espritin sivustolla on laajasta tuotevalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle, jotain kivaa (sekä lompakolle sopivaa) ostettavaa. Kaikenlisäksi Espritin nettisivut ovat ihanan selkeät. Esimerkiksi mekot jaetaan eri kategorioihin kuten business/työ ja juhlamekkoihin. 
Espritin vaattet ovat mm. klassisia, yksinkertaisia vaatekappaleita, jotka ovat monikäyttöisiä ja niitä on helppoyhdistellä. Merkiltä löytyy tuotteita naisille, miehille ja lapsille, joten sieltä voi tilata söpöjä vaatteita myös perheen pienimmille tai poikaystävälle.
Teille, jotka himoitsette kevääksi värikkäitä housuja suosittelen tsekkaamaan Espritin sivustolta housuvalikoiman. Espritiltä nimittäin löytyy vaikka mitä erivärisiä housuja. Keväällä ja kesällä ihanat värikkäät, vaatekappaleet piristävät asukokonaisuuttaa. Varsinkin pastillinväriset housut ovat meikäläisen suosiossa keväisin.
Pinkkiä rakastaville naisille löytyy laaja valikoima erilaisia vaatteita Espritin Pretty in pink mallistosta.

Ylhäällä kuvassa voitte nähdä kollaasin, johon laitoin mun lemppari tuotteita, jotka Espritin sivustolta bongasin. Tennarikiilakorkkareita, jotka ovat tällä hetkellä ympäri maailmaa suosittuja, en välttämättä ite pitäisi. Kuvan beessi nahkatakki varsinkin sulatti mun sydämen. Käykää ihmeessä kurkkailemassa Espritin sivuilta, jos vaikka löytyisikin jotain mitä hirveästi tarvitset (tai himoitset). 

2 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä päässyt jyvälle noista kiilakorkolenkkareista -.-' Niitä näkyy joka puolella nyt! Musta ne on aika karmeet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no jokainen tyylillään :) Ei ne muhunkaan kauheesti ole vielä iskenyt.

      Poista