sunnuntai 6. tammikuuta 2013

HOLIDAY IPHONE PICTURES


Kuvia iPhoneltani, joita olen ottanut tämän joululoman aikana. Nämä kaksi viikkoa on kyllä mennyt mukavan hitaasti. Vaikea uskoa, että koulua on jäljellä enää noin kuukausi ja sitten alkaa "lukuloma".
Tänä joululomana oon shoppaillut, hengaillut sekä juhlinut kamujen kanssa, nukkunut myöhään, rampannut salilla, lukenut kirjotuksiin ja tehnyt Ellalle synttärikakun, joka tosin matkalla Ellalle meni rikki. Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että tämä on ollut mahtava loma. Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä mukavat pari viikkoa. Huomenna pistetäänkin kiltisti peput takaisin koulunpenkkiin. 

//I've taken these pictures on my iPhone on this winter holiday. This holiday I've been with my friends, slept late, bought new things, studied, been in the gym, baked a cake for my friend and broke it on the way to her house. Tomorrow I'll have to go back to school for a few weeks and then it's byebye high school. 

14 kommenttia:

 1. Vitsi oot upee, toi eka kuva on mielettömän kaunis! :-)

  VastaaPoista
 2. Hmh i wants piece of that cake. Aaawssssuuum!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli ihan hyvää loppujenlopuks xD

   Poista
 3. Heeei, mistä toi vasemman yläkulman mekko on? upea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on bikbokin bralette yhdistettynä monkin hameeseen :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kuulostaa kyllä juuri sopivan rentouttavalta joululomalta :) !

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. maailman söpöin mekko sulla tossa ekassa kuvassa!

  http://liisamarian.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
 7. Hei! Sun blogi on iha mahtava! yks lemppareista! aattelinki, etjos haluisit käydä kurkkaamassa mun uutta blogia ja kertoa vähä palautetta ni osaisin sitä sitte parannella? :))

  http://wings-to-fly-high.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, voin käydä tsekkailee mut en tiiä osaanko oikeen ehdottaa mitään "parannuksia", kun itekkin kärsin mun blogin kanssa tällä hetkellä x)

   Poista