perjantai 28. joulukuuta 2012

TRAVELING DREAMS


Kun katselee täällä pakkasessa facebook tilapäivityksiä lentokentiltä ja Instagram kuvia rannoista, alkaa itseäksin himottaa lämpö, rusketusraidat ja sortsit. Matkakuumettani aloin kaiken lisäksi ruokkia vanhoilla matkakuvilla. Haluaisin hirveästi lähteä ulkomaille. Olisi mahtavaa viettää joululomaa palmun alla siemaillen erilaisia drinkkejä.
 Australia, Hawaiji sekä Bahamansaaret ovat olleet haaveenani jo pitkään varsinkin, koska ne tarjoavat surffaamismahdollisuuksia. En ole ikinä surffannut, mutta joku päivä sekin on pakko kokea. Itse matkustelen suhteellisen usein Turkkiin. Olisi kuitenkin mukavaa käydä muissakin Välimeren maissa, kuten Italiassa tai Maltalla. Malta houkuttelisi kauneudellaan, turkoosilla vedellään ja kaiken lisäksi se on melko lähellä Suomea, joten lentomatkakin on suhteellisen lyhyt. Ehkäpä pääsen sinnekkin vielä joku päivä. Maltasta kiinnostuneille löytyy lisätietoa klikkaamalla tästä.

Kuvat weit

18 kommenttia:

 1. ihanii kuviii! hirvee matkakuume ittelläniki! :-)

  www.janskunn.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Malta on ihana paikka! Hengasin siellä kielikurssilla 2011 kesällä neljä viikkoa ja mulla on tajuton ikävä sinne! Maltalla on myös kesäisin mahtava klubitarjonta :)

  VastaaPoista
 3. now i want to be in summer holiday :(

  VastaaPoista
 4. Malta on kyllä käymisen arvoinen paikka. Siellä saa todellakin sen kaipaamansa rusketuksen ja lämmön ja turkoosin meren.
  Olin viime kesänä kolmeviikkoa maltalla kielimatkan yhteydessä ja menetin sydämeni sinne aivan täydellisesti! :) Se on aivan ihana paikka ja ihmiset siellä ovat erittäin ystävällisiä.
  Itse olin St. Julian's nimisessä kaupungissa ja suosittelen sitä! Siellä on parhaat shoppailu mahdollisuudet ja rannat, alle 10 min bussimatkan päässä Maltan pääkaupunki Valletta ja samalla paikan parhaat baarit jos juhliminen yhtään kiinnostaa. :) Jos yhtään kiinnostaa voit vilkaista omasta blogistani näistä postauksista kuvia sieltä. :)

  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi/2012/07/i-was-in-malta-bitch.html

  http://olenonnellinenmitasaluulit.blogspot.fi/2012/07/i-was-in-malta-bitch-part-2.html

  VastaaPoista
 5. Suosittelen Maltaa lämpimästi ja etenkin St.Juliansia, jos olet yhtään biletysihminen ;) Huikee paikka ja ihanan lämmintä!

  VastaaPoista
 6. joo tää ei tosiaan helpota munkaan matkakuumeeseen! : D ihania kuvia

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Jos surffaamaan haluut, niin kannattaa lähtee reissuun vähintään kolmeksi viikoksi, mielummin pidemmäksi aikaa. Surffamamisesta ei oikein saa mitään irti. Portugalissakin on.hyvät surffimahdollisuudet ja sinne on varmasti hyvä lähteä kokeilemaan. Tietty Bahama on muutenkin ihan näkemisen arvoinen paikka, ei pelkästään surffien kannalta. Siellä käyneenä suosittelen kyllä menemään! Samoin Indonesian Bali on aika jees, jos miettii vaan surffia

  VastaaPoista
 8. Naws bro, i just came from my holiday back to Finland ah i think im badly sun burned i hope your not jelly.. ^~^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vähä kiva, kateeks käy kyllä >:)

   Poista