sunnuntai 14. lokakuuta 2012

INDIEDAYS INSPIRATION


Kuten olen jo aikaisemmin hiukan paljastellut, Indiedays on kehittänyt uuden tavan bloggailla. Ideana on siis, että pääsette Indiedays sivustolta seuraamaan 300 upeaa blogia, jotka ovat kutsuttu Indiedays Inspiration yhteisöön. Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut mukaan ne blogit, jotka inspiroivat lukijoita kirjoituksillaan tai/sekä laadukkailla valokuvillaan. Indiedays Inspiration sivustolta löytyy jatkuvasti uutta mukavaa luettavaa ja erilaisia ideoita pukeutumiseen, ruuanlaittoon, sisustamiseen yms. Indiedays inspiration yhteisöön kuuluu siis muoti blogien lisäksi muita kategorioita kuten ruoka, sisustus ja lifestyle tyylisiä blogeja. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaalista voi nähdä 300 blogin uusimmat postaukset värikkäänä kuvavirtana. Tämän uuden systeemin avulla lukijoiden on helppo bongata itseään kiinnostavat aiheet ja löytää uusia blogeja, joista saada uutta inspiraatiota. 
Itse olen ainakin löytänyt paljon uusia upeita blogeja ja pidän hirmusesti tästä helposta tavasta seurailla muiden postauksia sekä löytää uutta inspiraatiota.


Indiedays Inspiration yhteisö avataan jossain vaiheessa tätä kuuta, mutta nyt teillä ihanilla lukijoillani on mahdollisuus nähdä sivusto ennen muita. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään tunnukset ja salasanat, joiden avulla pääsette tutustumaan Indiedays Inspiration beta-sivustoon. Tunnuksia jaetaan vain rajallinen määrä, joten klikatkaa nopeasti tästä ja ilmoittautukaa mukaan, jos innostaa! 

8 kommenttia:

 1. Moikka!
  Sun blogi on aivan ihana ja aa rakastan sun tyyliä! Oon miettiny et miten oot muokannu tän teeman, ku se on ihan älyttömän kiva ja millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) En tätä teemaa ole mitenkään erityisemmin muokkaillut ja kuvaan Nikon D5000:nella :)

   Poista
 2. tää on nyt random mut mis helsingis on weekday?! XD btw love ya <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on siinä aleksanterin kadulla pienen H&M:n ja Monkin välissä :)

   Poista
 3. Hei mistä ostat yleensä sun vanssit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän joka paikasta kuten Ponkes, Droppin, Carlings tai sit ulkomailta :)

   Poista
 4. En tie kuinka moni tätä on sulle sanonu mut näytät ihan Switched at Birth sarjan Baylta!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kukaa xD Mut ehkä vähän, en vaan ite oikeen tykkää siitä näytteliästä kauheesti... :/

   Poista