lauantai 11. elokuuta 2012

VILA CONFIDENCE IS NOT FOR SALE CAMPAIGN

Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika tehdä tämä postaus, koska mahdollisesti monet teistä lukijoista suuntaavat uusiin kouluihin (lukioihin ja amiksiin) ja jännityksen tunne on suuri. Olin innoissani, kun pääsin mukaan tähän kampanjaan, koska on hienoa päästä kirjottamaan tänne jotain joka saattaisi ehkäpä vaikuttaa teidän lukijoidenkin ajatuksiin.

Teen siis yhteistyötä VILA:n Confidence is not for sale (Suom. Itsevarmuus ei ole kaupan) kampanian kanssa. Kampanjan idea on levittää sanaa itsevarmuudesta ja itselleen rehellisenä olemisesta. VILA haluaa antaa nuorille naisille (ja miksei vanhemmillekkin) itsevarman tunteen, kun he pukevat päälleen vaatekappaleita VILA:n mallistosta. VILA:n mallisto haluaa välittää naisille itsevarmuutta ja tunteen näyttää hyvältä.

Itsevarmuus on asia, joka saa ainakin omasta mielestäni ihmisen aina näyttämään hyvältä. Itsevarmuus antaa myös ihmiselle itselleen hyvänolon tunteen ja rohkeutta olla oma ihana itsensä. 
Jokaisella meistä on päivä jolloin itsetunto ei ole ehkä parhaimmillaan, mutta sellaisinakin hetkinä on tärkeä yrittää kaivaa se pieni itsevarmuuden tunne esille. Kuten olette varmaan jokainen huomanneet, päivä piristyy huomattavasti, kun aamulla peilin edessä toteaa näyttävänsä hyvältä, vaikka päällä olisi verkkarit ja sotkunen nuttura. Pakko myöntää, että mulla on monta kertaa viikossa aamuja, kun haluaisin vain työntää paperipussin päähän. 
On myös tärkeää, että olet itsellesi rehellinen ja annat sisäisen kauneutesi näkyä myös ulospäin. Luultavasti jokainen meistä pitää ihmisistä, jotka vaikuttavat aidoilta, rehellisiltä ja mukavilta ihmisiltä.

//I'm excited to be apart of VILA's Confidence is not for sale campaign. VILA's collection wants to give young women and why not older women too a feeling of confidence and self-assurense.
Confidence in my opinion is a thing, that makes a person always look good. Confidence gives you a good feeling and courage to be your wonderful self. Everyone has those days when you don't feel at your best, but the key is to find your inner confidence and wear it proudly. When you look into the mirror in the morning and feel good and confident about yourself, your whole day feels better. Even if you were only wearing a simple bun on your head and sweats."The VILA girl is adventurous and graceful. She loves to checkout the latest trends and can be very spontaneous when she
 is on a shopping spree. However, she is not a fashion victim. 
She loves her freedom to choose what to wear and when to wear it. She has a refined taste in style and is in complete control over her own fashion moments."

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Oon just menossa uuteen lukioon ja nää sanat anto varmempaa oloa uudesta. Mut hei millo vastaat niihi kysymyksii?! Oottelen niitä innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Yritän saada tänään osan kysymyksistä julkaistua ja videon tehtyä ymsyms.

   Poista
 2. ihana postaus ja huippu toi video :-D naurattaa!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus! <3 pisti jotenki miettimään ja arvostamaan enemmän itteään :)

  VastaaPoista
 4. Hauska toi video! :D

  http://rosa-karolina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. On kyl hyvä, et bloggaajat (ja miksei muutkin ihmiset) yrittävät nostattaa tyttöjen itsetuntoja, koska osalla ne on ihan huonoja! On tosi järkyttävää tajuta, että tytöt eivät ole tyytyväisiä itseensä,vaikka kaikki ihmiset on täysin erilaisia. Sen takia toi VILA:n kampanja onkin tosi hyvä!!
  Kauhee tarina tästäkin tuli, mutta samaa mieltä ollaan!:D
  http://fashionfriendsandfootball.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. you are never more than you are naked ! tota kampanjaa vaan täytyy rakastaa ! ♥

  VastaaPoista