tiistai 1. toukokuuta 2012

If we ever meet again

Kuten varmaan huomaatte sorruin avaruus/galaksi teemaan otsikon kanssa. Mitä mieltä ootte uudesta bannerista ja linkki kuvista? :)
Ensimmäiset kuvat on mun uusista topeista, jotka ostin Gina Tricotista. Ite tykkään niistä ihan hirmusti. Tää päivä meni auringossa loikoillen ja pitkin kaupunkia juosten. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä pystyin jopa olla ulkona pelkällä topilla. Voi kuinka haluisinkaan olla ruskettunut taas.

//I changed my banner, do you like it? 
I bought two new shirts from Gina Tricot, only 9.95 euros! Love them. I'be been out in the sun the whole day. Hope I got a little bit of a tan today. 


27 kommenttia:

 1. anteeks, mitä kesäkuntoo varten sä treenaat ? Sulla on täydellisen upean jumalallinen vartalo ! Kelpais mullekki.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti, mutta ei vielä ole ;)

   Poista
 2. Vanhempi banneri oli musta kivempi, koska se toi vähän persoonallisuutta tähän blogiin, sillä toi avaruusteema on jo aika massaa :/ Mut ei mikään huono silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mut avaruus on vaan niin kiva teema >:)

   Poista
 3. IHANA toi kukka toppi! mulla on kans tommone kukka toppi mut vähä erillaine. tiiätkö onks noit viel jäljellä? :) ps. sulla on ihana blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti, mut koot alkaa vissiin olla loppu ja kiitos :)

   Poista
 4. Beautiful banner :) And nice shirts :D I like second the most :)

  VastaaPoista
 5. Aaaaawsummm!
  Nyt voisin kerranki antaa mun "mielipiteen" jollekki heh. Mut siis plää tykkään vanhast bannerist ku eiii toi sovi tän lopun blogin tyylille ku on valkosta ja sit tuleeki tommone hoaaaaaaaaaaaaaaaa avaruuuus. Tee kaikest avaruus tääl ni ehk sitte ! :D

  " JuliaMay 1, 2012 12:11 PM
  Vanhempi banneri oli musta kivempi, koska se toi vähän persoonallisuutta tähän blogiin, sillä toi avaruusteema on jo aika massaa :/ Mut ei mikään huono silti! "

  <<<- Toho sanoisin sen verra et onhan Ginatrico;kin aika massaa teijjän tyttöjen keskuudessa ni paha nyt mennä sanoo mitään bannerist se ois niiku potatoes nd potatoes. Mutjoo mielipiteitä mielipiteitä jotkut tykkää ja jotkut aina ei tykkää mut erillaisuus aina voittaa. heh okmo! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu näimpä enkä to-del-la-kaan tarkottanut negatiivisesti koska Selenillä on ihan huippu blogi, just my opinion:) !

   Poista
  2. Okej no mielipiteit saa toki antaa! Toi on vaan väliaikanen banneri, keksin nimittäin aika kivan banneri idean jonka yritän toteuttaa asap. :)

   Poista
 6. oi vitsit, ihania paitoja! :-)


  janita-lovedust.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. noi topit on tosi ihania ja bannerikin tosi hyvä (: kelpais mullekki tommone vartalo minkä kans tommosii paitoi vois käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no treeniatreenia ja kyllä se kaikilta onnistuu. Varsinki kun ei mun vartalo oo mikää kauheen kummone :::D

   Poista
 8. erittäin kauniita toppeja.
  http://thisissosick.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. i really love the new thirts :)

  http://girlslovefashion-sophie.blogspot.de/

  VastaaPoista