torstai 3. marraskuuta 2011

It's Friday AGAIN

DSC_0071
DSC_0079
DSC_0089
DSC_0015

Huomenta! Päätin tehä aamupostauksen. Syystä? Heräsin vähän yli 6 ihan pirteänä. Tein tän postauksen itseasiassa valmiiksi 7, mutta sit se katos ja teen tätä taas uudestaan. Arvatkaa vaan ottiko päähän.
Eilen tuli rahoja törsäiltyä Glitterissä ihanimpaan clutchiin ja korvakoruihin (feikkejä rustokoruja). Tuli kans ostettua Ginasta villatakki, jota en jaksanut kuvailla eilen.
Nää viikot menee niin äkkiä, taas on viikonloppu ja mul on tänään aika kiireinen päivä. Koulusta meen suoraan salille ja sieltä kotiin valmistautumaan iltaa varten ja siitä kaverille viettämään iltaa. Nyt rupeen valmistautumaan kouluun, laters!


AINIIN ja tiedoksi kaikille ketkä ei vielä tienneet, että Ski/Boardexpo on tänä viikonloppuna. Se on ehdottomasti yks parhaimmista tapahtumista koko vuoden aikana Suomessa. Ja naiset, eiköhän me kaikki tiedetä ainakin yksi hyvä syy käväistä siellä tungoksessa! ;)


Yesterday I bought a clutch and two ear cuff's from a store called Glitter. Today I have a really busy day and I really need to start  getting ready now. Have great weekend you guys!

11 kommenttia:

 1. tää oli jotenki ihan tosi kiva postaus, kivoja kuvia ja juttuja ! :) muutenki tykkään siun blogista ihan tosi paljon !

  VastaaPoista
 2. kiiitos ihana kommentti piristi mun iltaani! :-)

  VastaaPoista
 3. paljon noi ear cuffit makso?:) vois käyä itekkin ostaan::)

  VastaaPoista
 4. yks lemppariblogeista ! :)

  http://gottasayitloud.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. This purse is super cute!
  tillymacartney.blogspot.com
  Tilly M x

  VastaaPoista
 6. sun blogis on tosi ihana, ja kuvias on kiva kattella :) onks sulla nikonin järkkäri mikä malli? mull ittellä on nikon d3100 ja sitä viel kysyn miten sä saat noi kuvat pyöristettyyy tollee kivasti onks sull kameraan joku objektiivi vai käytätkö kameran kalansilmää tai muuta muokkausohjelmaa?.. huhhuh tulipas pitkä teksti :D nojoo siis kiva blogi sulla <3

  VastaaPoista
 7. Great clutch!

  Hmm..If I may ask..How old are you? :D

  Great blog. xo

  VastaaPoista
 8. Ne pojat siellä <3 ite olin duunissa paikan päällä, sai kuolailla oikein olan takaa ;)

  VastaaPoista