keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Love is like water, we fall in it, we can drown in it and we can't live without it

Syysloma on puolessa välissä, enkä ole muuta kauheesti kerennyt tekemään, kun sisustaa huonetta/kotia äipän kanssa. Maalaajat sun muut ovat herätelleet ovella joka aamu klo:7, niin on yöunetkin jääneet aika vähäselle. Onneks nyt on kotia taas uudistettu ja saa nukkua pitkään. Laitan tähän postaukseen vähän kuvia eilisestä ja tästä päivästä. 


Oltiin eilen pienellä tyttöporukalla juhlimassa Lahjan synttäreitä Tang Dynasty nimisessä kiinalaisessa raflassa. Oon syöny tällä viikolla melkeinpä joka päivä sushia, nam.

Oon muuten laittanut linkin mun tumblriin blogini oikealle sivulle muiden linkkien joukkoon. Sieltä voitte katella kuvia mistä tykkäilen ja lukea mun pieniä englannin kielisiä tekstejä, jos kiinnostaa.

So here is a link to my tumblr, if your interested in pic's that I like and my writing. I only write in english in my tumblr!

Link to my tumblr:Enjoy the little things

303004_1553989507767_1776068021_767823_867639628_n

DSC_0015

DSC_0005

Tänään kävin kaupungilla kiertelemässä ja mukaan lähti White Momentin pipo ja kosteusvoide H&M:ältä. Pari vaatetta Monkista jäi kummittelemaan mieleen, saa nähdä käynkö hakemassa sen joku päivä.

DSC_0049

DSC_0081

DSC_0079

Sleep tight!

6 kommenttia:

 1. http://youtu.be/hE5gvj1TkWI piti vaan tohon alun biisiin kommentoida et ootko kuullu tän remixin :) mun mielest se on parempi ku alkuperäinen ni oli pakko linkittää :)

  VastaaPoista
 2. Syysloma on menny niin äkkiä... :/ Itekki kävin syömässä kavein kanssa sushia (joka siis kirjotetaan ainakin mun mielestä noin, eikä shusia:D ), mutta tuntuu et kyllä ne omatekoset on parempia :)

  VastaaPoista
 3. Mikäs kamera sulla on ? :) Kaunis kuva sinusta tuo kolmanneksi alin !

  http://gottasayitloud.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. great I'll follow your tumblr :)

  VastaaPoista
 5. OOT LIIAN KAUNIS OIKEESTI ♥ tuitui

  - http://myliberte.blogspot.com/
  Linkitä blogis! :)

  VastaaPoista
 6. suwe: en oo kuullu, mut kiitti linkistä :)

  Nuppeli: hups niimpä kirjotetaankin! :-D

  Lauren: Sweet :)

  Soffie: Ite oot Sofia! :--)

  VastaaPoista