sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

You got me smiling in my sleep

Photo Booth

Good evening lovely followers!

Ollan täällä meillä Ellan kanssa ja ruvetaan kohta pelailemaan semmosta kivaa apina peliä pleikalla, hihii. Mun sisäinen pikkulapsi pääsee valloilleen. Oon tänään ollu tosi ryytynyt ja löhöilly joka paikassa laiskasti, perus sunnuntai. Rikoin taas vahingossa mun kameran muistikortin, elikkä se pitäis huomenna hankkia. Unia!

7 kommenttia:

 1. mä moikkasin sua kampissa viime lauantaina ja et varmaan huomannu niin mulla oli ihan höntti olo=D hehe:) oot kaunis :>

  VastaaPoista
 2. Äää olin ihan pihal sillon, luulin et erehdyit henkilöstä :D Jäädyin iha huolel, mut sul oli ihanat vaatteet sillon! :) ja kiitos paljon!

  VastaaPoista
 3. pitää sanoa et aivan ihana blogi! :-) löysin tän ja selailin pitkälle kaikki postaukset läpi. jään seurailemaaan :)

  VastaaPoista
 4. Sori ku vaivaan tämmösel varmaan melko yleisellä kysymyksellä mut en millään jaksa selata kaikkien postausten kommentteja...
  Eli siis, mitkä pidennykset omistat ja mistä oot ne tilannu? Sul on niin hirmu kivat hiukset ja haluisin ite vähän saman tyyppiset ni siks kyselen:)

  oot muuten tosi ihana ja sul on supa'cool blogi!

  VastaaPoista
 5. elsa: Thanks :D

  Marlene: thank u :3

  sonjai: Aww kiitti paljon, kiva että seurailet :)!

  metrophilia: Et vaivaa yhtään, tilasin ne hairtradelta ja (mitkä pidennykset omistan?) ne on deep wave mallistoa sieltä. Kiitti paljon, kiva et tykkäät, toivottavasti tosta oli apua :)

  VastaaPoista